Femeia, foarte grav bolnavă şi fără nici o şansă de supravieţuire din partea doctorilor, i-a visat într-o seară pe Sfântul Nectarie şi pe Sfântul Ioan Rusul, care i s-au prezentat, promițându-i că se va însănătoși, scrie… Doxologia.ro.

Într-o zi, o elevă din clasa a XII-a, Cristina P., îmi spune: „Doamna profesoară, mama mea a fost vindecată de Sfântul Nectarie şi Sfântul Ioan Rusul, fiind în fază terminală a cancerului”.

Ne-a istorisit cum mama ei, atât de grav bolnavă şi fără nici o şansă de supravieţuire din partea doctorilor, i-a visat într-o seară pe Sfântul Nectarie şi pe Sfântul Ioan Rusul, care i s-au prezentat, promițându-i că o vor face bine. Fiica mai mare a doamnei lucra în Grecia. A auzit şi ea de minunile Sfinţilor Nectarie şi Ioan Rusul şi de visul mamei, s-a dus la mormintele lor, în insula Eghina la Sfântul Nectarie şi în Evvia la Sfântul Ioan Rusul.

S-a rugat cu lacrimi pentru mama ei şi a primit de acolo ulei de la candelele ce se aflau la sfintele lor morminte. A adus uleiul acasă mamei, care cu rugăciuni şi multă nădejde în puterea lui Dumnezeu ce lucrează prin sfinţi, s-a vindecat în chip minunat.

Ca o concluzie a articolului, ce ai prefera să fii?

View Results

Loading ... Loading ...

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!