Home / ACTUALITATE / Disperare colosală! Dragnea își joacă ultima carte. Sugereză că Iohannis stă în spatele ”asasinatelor”

Disperare colosală! Dragnea își joacă ultima carte. Sugereză că Iohannis stă în spatele ”asasinatelor”

Liviu Dragnea a sugerat, duminică seară, la România TV că în spatele tentativelor de asasinare a Doinei Pană, Gabrielei Firea și chiar a să se află președintele Klaus Iohannis. „Orice este posibil, te gândești la orice la starea asta care se induce în Romania”, arătat Dragnea, fără a pronunța însă numele președintelui. Însă anterior l-a acuzat pe președinte că are sub control serviciile secrete, judecătorii și procurorii, „toate institutiile”, scrie Aktual24.ro.

Dacă ați fi puși în situația de a negocia lucrurile acestea, ce ați alege?

View Results

Loading ... Loading ...

Întrebat despre spusele fostului ministru Doina Pană, care a acuzat că a fost otravită cu mercur, Dragnea a lansat un nou atac împotriva procurorilor.

”Am fost primul om la care a venit. Mi-a arătat analizele, Dumnezeu a ajutat-o să scape, mă bucur mult. Doina Pană a fost cel mai curajos ministru care s-a ocupat de păduri, dar a deranjat niște interese uriașe. Radarul pădurilor, pe care l-a implementat, a făcut să scadă tăierile ilegale de arbori într-un ritm semnificativ. Interesele deranjate de Doina Pană au fost uriașe. Ceea ce nu înțeleg eu este de ce ancheta de la DIICOT trenează atât de mult. De ce sesizările făcute de unii oameni despre ce s-a întâmplat în realitate în 10 august trenează.

Noi nu avem control acolo, dar altcineva are. În momentul în care nu se întâmplă nimic, e legitim să-ți pui întrebarea: cine are interesul să nu se afle adevărul?”, a declarat șeful PSD.

Întrebat cine ar fi putut comanda asasinatul, șeful PSD a răspuns: „Cineva care s-a enervat, care a pierdut zeci de milioane se află în spate”.

Realizatorii de la România TV l-au întrebat apoi pe Liviu Dragnea despre „mana criminala” care a făcut ca o sârmă să ajungă în colonul Gabrielei Firea.

”În jurul Primăriei Capitalei sunt foarte multe interese. Orice este posibil, te gândești la orice la starea asta care se induce în România, te poți aștepta la orice. Mă bucur că este bine, a trecut prin momente foarte dificile”, a explicat Dragnea.

”Ați simțit amenințări?”, a fost întrebat apoi șeful PSD.

”Da, eu am spus odată. La DIICOT există o declarație în care se vorbește despre așa ceva. Este o declarație care nu îmi aparține, în care se vorbește cu subiect și predicat. Cât timp este acest regim vorbim degeaba, la DIICOT nu se va întâmpla nimic. Când o să iasă la iveală toate adevărurile despre ce a fost în această țară o să va îngroziți.

Este un dosar generat de o declarație a cuiva, cred că sunt doi sau trei, care au spus lucuri dovedite despre ce s-a întâmplat și cum funcționează aceste mișcări. Cum au ajuns milioane de euro în România ca să finanțeze protestele și cum s-a ajuns la această situație (tentativele de asasinare). Te gândești, dosarul ăsta, dosarului Doinei Pană, nu se întâmplă nimic”, a mai acuzat șeful PSD.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Ponta își taxează în termeni extremi de duri foștii colegi din PSD: ”Au luat-o razna”

Dragnea, tot mai disperat! A luat-o razna complet: ”Iohannis pune lunetişti pe clădiri”!

Pericol de fraudă! Peste 500.000 de maghiari cu dublă cetățenie pot să voteze și în România, și în Ungaria

Disperare și nebunie! Dragnea sugerează că Dăncilă a ajuns sub controlul lui Iohannis și al serviciilor

About expresmedia.ro

Check Also

Radiografia spitalului Săpoca: personal nepregătit, salarii uriașe, pacienți legați de pat, camere neaerisite

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă  Săpoca (judeţul Buzău) a cheltuit luna trecută …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: