Home / ACTUALITATE / DEZVĂLUIRILE unui fost secretar de stat: ”Tatal lui Bogdan Chirieac a fost general de Securitate”

DEZVĂLUIRILE unui fost secretar de stat: ”Tatal lui Bogdan Chirieac a fost general de Securitate”

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat în Guvernul Cioloș, afirmă într-o postare pe Facebook că tatăl lui Bogdan Chirieac a fost general de Securitate. 

”Unul dintre cei mai vizibili tineri comuniști din Sectorul 1 (membru în Comitetul Central al UTC), Bogdan Chirieac, vine dintr-o familie cu un tată general de securitate și o mamă angajată a MI. Prietenul domnului Dorin Cocoș, cel care l-a împrumutat de Sorin Vîntu cu un million de euro, amicul domnului Voiculescu și fost turnător (agent acoperit DIE), a devenit foarte bogat din afaceri cu statul. Legăturile cu unii dintre cei mai toxici oameni și predispoziția către un stil mafiot de a-și face meseria i-au adus retragerea titlului de jurnalist de către două asociații profesionale.

Chirieac a fost dovedit sau acuzat în nenumărate rânduri că ar fi fost turnător, denunțător, șantajist, mincinos, sociopat. Este unul dintre principalii formatori de opinie și apare extrem de des la Antena 3 și la televiziunea domnului Ghiță. Specializat în linșare mediatică și în șantaj, Chirieac este unul dintre purtătorii de cuvânt ai lui Voiculescu/DragneaTăriceanu.

A primit bani de la TelDrum, iar numele lui apare într-un număr incredibil de mare de scandaluri de corupție. Chirieac este dovada perfectă că se poate trăi fără nicio urmă de bun-simț sau coloană vertebrală. Este inspirația tuturor mârlanilor doritori de a ajunge faimoși și bogați mâncând cu entuziasm orice dejecție. Probabil cel mai îngrozitor „analist“, din cauza influenței pe care o are în crearea agendei publice. Aici într-o poză cu cel mai aprig competitor al lui pentru titlul de melc uman – Ciuvică”, a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Care credeți că este cea mai potrivită întrebare pentru referendumul de pe 26 mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

About expresmedia.ro

Check Also

Radiografia spitalului Săpoca: personal nepregătit, salarii uriașe, pacienți legați de pat, camere neaerisite

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă  Săpoca (judeţul Buzău) a cheltuit luna trecută …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: