Home / ACTUALITATE / Deputatul PNL Mircea Banias, al treilea parlamentar infectat cu coronavirus

Deputatul PNL Mircea Banias, al treilea parlamentar infectat cu coronavirus

Al treilea parlamentar confirmat cu coronavirus este deputatul liberal de Constanța Mircea Banias, a anunțat, luni seară, Grupul de Comunicare Strategică.

Parlamentarul constănțean susține că nu a luat contact cu Vergil Chițac și nu a participat la reuniunile politice unde s-a aflat și senatorul, scrie G4Media.ro.

Mircea Banias (ex-ALDE) este singurul parlamentar confirmat pozitiv în urma testelor efectuate după ce senatorul liberal Vergil Chițac a fost depistat cu coronavirus.

”În cursul zilei de luni, 16 martie a.c., au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului. În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias. Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților”, se arată în comunicatul GCS.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O parte din cadrele medicale de la Spitalul din Suceava refuzau să poarte echipamente de protecție

Generalul-maior în rezervă Ionel Oprea, recent numit secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: