Home / POLITICĂ / Deputat PSD, de partea lui Cîțu: ”Cîțu, ai avut dreptate. Au venit vremurile acelea fantastice!”

Deputat PSD, de partea lui Cîțu: ”Cîțu, ai avut dreptate. Au venit vremurile acelea fantastice!”

Fostul vicepremier PSD Daniel Suciu lansează un atac virulent la adresa liberalilor, după ce premierul desemnat Ludovic Orban a anunţat că se autoizolează pe motiv că un coleg senator a fost diagnosticat cu coronavirus, scrie Epochtimes-romania.com.

Sunt sondajele un argument pentru recrutarea primarilor PSD și ALDE pe care, tu PNL, îi acuzai că au furat din PNDL?

View Results

Loading ... Loading ...

Nemulţumit că Ludovic Orban a fost desemnat din nou de Iohannis pentru a forma un nou guvern, Suciu se plânge că-i posibil ca liberalii să-i fi infectat şi le transmite atât preşedintelui cât şi premierului desemnat că „nu merită decât dispreţ”:

„V-aţi jucat de-a guvernarea, anticipatele, aţi fugit ruşinos ieri, v-aţi măcelărit între voi la PNL, totul pe fondul unei crize majore. Ce doamne să mai înţeleagă oamenii, cei care înfruntă aproape singuri această epidemie? Avem premier demis, interimar, izolat şi desemnat. Credeam că le-am văzut pe toate. M-am înşelat! Dacă nu cumva ne-au infectat idioţii de la PNL, mâine voi merge şi mă voi gândi doar că la situaţii extraordinare, măsuri extraordinare. O voi face, cu greaţă. Orban, Iohannis, nu meritaţi decât dispreţ. Nu meritaţi nimic, bătaia voastră de joc la adresa românilor va rămâne multă vreme de acum înainte, pentru că ce aţi făcut voi este fără precedent. Acum am devenit maturi şi consistenţi? Acum sunt bune voturile noastre impostorilor? Orbane, de la Vila Lac e simplu să conduci ţara asta? Iohannis, eşti mulţumit? Cîţu, ai avut dreptate. Au venit vremurile acelea fantastice. Ştiinţifico-fantastice!”, scrie, pe Facebook, Suciu.

Preşedintele Iohannis a anunţat vineri după-amiază nominalizarea lui Ludovic Orban ca premier care să formeze un nou guvern. În cadrul scurtei declaraţii de presă susţinute la Cotroceni, şeful statului a precizat că a primit o singură propunere de prim-ministru, în persoana lui Orban.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ponta, portavoce a propagandei regimului comunist de la Beijing: ”America, agresoare a României”

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol scris …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: