Home / ACTUALITATE / De ce sunt supăraţi „străinii” pe PSD? Dragnea: Avem producţii record în UE, salarii mari, comune frumoase

De ce sunt supăraţi „străinii” pe PSD? Dragnea: Avem producţii record în UE, salarii mari, comune frumoase

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a lansat în acuzaţii extrem de grave sâmbătă, la mitingul PSD de la Galaţi, la adresa preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, a premierului Olandei, Mark Rutte, şi în general a „străinilor cei răi” care, susţine el, ar fi deranjaţi de dezvoltarea fulminantă a României sub guvernarea social-democrată, scrie Epoch Times.

Dacă ați fi puși în situația de a negocia lucrurile acestea, ce ați alege?

View Results

Loading ... Loading ...

De ce sunt supăraţi pe noi „străinii”? Preşedintele social-democraţilor, care nu mai este agreat nici măcar de propria sa familie politică europeană, PES, are o teorie inedită:

„De ce credeţi că sunt supăraţi aceşti oameni? Păi haideţi să ne gândim. În doi ani de zile am obţinut producţii record în Europa, asta înseamnă mult mai multă marfă care intră în concurenţă cu ceea ce produc ei. Le convine? Nu le convine! S-au mărit salariile la medici (…) Prea mulţi ani medicii din România, care sunt medici buni, mult mai buni decât în alte ţări, prea mulţi ani s-au îngrijit de sănătatea străinilor, pentru că acest stat nu s-a îngrijit să le plătească salarii decente. Şi sunt nervoşi pe noi pentru că medicii nu mai pleacă şi mulţi dintre cei plecaţi au început să se gândească să revină acasă.

De ce mai sunt supăraţi? Pentru că salariile mărite în România, salariul minim care a mărit toate salariile şi în zona privată, îi face pe românii care lucrează în afară să nu mai accepte salarii de mizerie şi se gândesc să vină acasă. Unii dintre ei au şi început să vină, timid, dar o să continue acest proces. Şi sunt supăraţi pentru că forţa de muncă calificată şi harnică începe să plece de la ei să vină să ridice această ţară.

Sunt supăraţi poate pentru că renovăm şi construim şcoli, modernizăm educaţia şi copiii noştri o să aibă şansa să fie mai educaţi şi o să intre în concurenţă cu copiii lor. Sunt supăraţi pentru că am început să investim masiv în administraţia locală, în comunităţile locale, şi comunele noastre în câţiva ani de zile o să fie mai frumoase decât cele din vestul Europei, pentru că şi românii sunt mai frumoşi”.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

EXPLOZIV! Statul FURĂ de la fiecare român o treime din pensie! Vezi calculele – Expres Media

Realizările lui Dragnea la sate: canalizare 2%, școli 5%, cabinet medical 1%, drumuri 3%

Cum a plătit Rovana Plumb rate de 9.000 de euro pe lună din venituri de 1.600 de euro

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Arad a cerut sancționarea elevilor care au huiduit-o pe Dăncilă

About expresmedia.ro

Check Also

BNR anunță OFICIAL că datoria externă a României a CRESCUT la 103,526 de MILIARDE de euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,109 miliarde euro in primele 5 luni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: