Home / ACTUALITATE / Danileț: Nu voi ieși în stradă pentru pensii/ M-aș bucura să îi văd protestând pentru independența justiției

Danileț: Nu voi ieși în stradă pentru pensii/ M-aș bucura să îi văd protestând pentru independența justiției

Judecătorul Cristi Dănileț a scris vineri pe pagina sa de Facebook că nu va ieși în stradă pentru pensiile magistraților, afirmând că nu sunt „adecvate proteste de masă pe acest subiect”.

Sunteți de acord ca militarii, polițiștii, jandarmii, pompierii, judecătorii, procurorii, grefierii, ofițerii de informații și angajații din penitenciare să primească în continuare pensii speciale?

View Results

Loading ... Loading ...

Iată mai jos mesajul lui Cristi Dănileț:

„Nu ies și nu voi ieși în stradă pentru pensii.

E libertatea fiecărui magistrat să decidă pentru ce protestează. Am arătat acum câteva zile că există două decizii ale CCR privind pensiile de serviciu (nu speciale) ale magistraților, am argumentat că acestea nu pot fi eliminate și cred că proiectul de lege pe acest subiect va ține cont de CCR, altfel riscă să cadă testul de constituționalitate.

Cu privire la pensiile magistraților, în această săptămână au fost reacții instituționale ale CSM, Procurorului General și Președintelui ICCJ. Nu cred că sunt adecvate proteste de masă pe acest subiect. Nu din partea magistraților.

Tare m-aș fi bucurat să îi văd pe acești colegi alături de noi, cei care am protestat fix acum doi ani și acum câteva luni pentru independența justiției și respectarea standardelor internaționale privind organizarea acesteia, când legile justiției și codurile penale erau făcute praf”.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Iohannis și Predoiu au încălcat recomandarile MCV. Orban suține că este în regulă

Uniunea Salvati Romania sustine ca presedintele Klaus Iohannis si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, au incalcat …

One comment

  1. Ori aveti lipsa de crier voi astia ce ne conduceti , si nu pot sa spun ca , ne coduceti bn,
    1 . Bani nu sunt pt o alocatii de copii pt indemnizatii celor cu neajunsuri sau celor cu Handicap, dar pt Magistrati , si etc aveti, bai eu va intrb cat mai vreti sa prostiti lumea?! Un ceausescu a condamnat 10 ani la o economie pt viitorul nostru , si la-ti omorat cu atata neghiobie si lipsa de umanism, dar pe voi cine dreacu va omoara ma ,ca de 30 ani ne-ati nenorocit si la propriu si la figurat, deci pensiile Speciale trb taiate frate, Nu va Ajung salariile , ?! Dar ma intreb cu cat cotizati voi ma de vreti atata pensie speciala, si cate onoruri caritabile faceti voi ma catre saracie ?! Rusine sa va fie ma , lumea moare de foame si de pericole pe strazi iar va preocupa ciolanul ,dar nu acela care va este cuvenit pe munca voastra ci acelor ce nu va apartin necuvenit. Unde sunt fetele disparute ma, unde infractori care comit zilnic nelegiuiri, unde va este Auru ,padurea, gazu, curentu, economia baaa adormitilor, neati bagat in datorii ca sa traiasca baronii ca voi, care inseamna 25% din populatie ,cu un consum de 75% din buget, de trei ori mai mare ca al nostru care noi saracii si modesti insemnand 75% populatie, daca ar fi o judecata ca in Ani 89′ cati ar trb sa moara ma ,?! Pacatosilor ,blestematilor, sunt de acord cu RARES BOGDAN, iar dn-l Presidente ar trebui sa accepte, daca nu …jos cu el , noi oameni lam votat, noi il coboram , deci ai sa ne trezim oameni?! Tot sa dorit democratie liberala , poi trb sa o facem, cnd unu lua decizii in tara asta, Nu a fost bn cu o economie puternica, cu o exploatare inegalabila, si o Fortza de nedescris, acum si de 30 ani conduc in majoritate, si de vede unde am ajuns, asa ca aplauze oameni ,noi am vrut , noi sa o tragem, pt ca tot in mana noastra e puterea dar nu o folosim !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: