Home / ACTUALITATE / Dăncilă, umilită de un elev: ”Ca elev mi-ar fi rușine să fac asemenea greșeli gramaticale în clasă”

Dăncilă, umilită de un elev: ”Ca elev mi-ar fi rușine să fac asemenea greșeli gramaticale în clasă”

Alin Popoviciu, elev in Targu-Mures, ii transmite premierului Viorica Dancila ca ii este ”rusine” ca premierul Romaniei ”poceste limba romana in ultimul hal”, scrie Aktual24.ro. ”Mie ca elev mi-ar fi rusine sa fac asemenea greseli gramaticale in clasa, daramite in public din postura de premier al Romaniei”, spune Popoviciu pe Facebook.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

”Scrisoare deschisa adresata premierului Viorica Dancila!

Doamna, ce se intampla cu cei care isi bat joc zilnic de limba romana, asa cum faceti si dumneavoastra, daca spuneti despre cei care vorbesc limba engleza ca nu isi iubesc tara?! 😣

Cum se poate ca aceasta critica sa vina de la acel om care zi de zi poceste limba romana in ultimul hal? Chiar nu va este rusine sa spuneti asemenea aberatii?

Mie ca elev mi-ar fi rusine sa fac asemenea greseli gramaticale in clasa, daramite in public din postura de premier al Romaniei pe care o aveti, doamna! 😣

Da, imi e rusine cu dumneavoastra! Pe mine nu ma reprezentati!”, a scris elevul Alin Popoviciu.

Premierul Viorica Dancila a fost intrebata, la Timisoara, de ce nu se descurca in limba engleza, aceasta raspunzand ca trebuie sa fim mandri ca suntem romani.

”Legat de limba engleza, suntem in Romania, haideti sa fim mandri ca suntem romani. Sa nu ducem in derizoriu anumite realizari ale guvernului” , a spus Dancila, raspunzand unei intrebari.

Premierul a afirmat ca sunt unii care vorbesc in limba engleza, la Bruxelles, doar ceea ce vor sa auda cei de la Bruxelles.

”Sa stiti ca unii poate vorbesc foarte bine limba engleza si ii apreciez pe toti care vorbesc engleza, franceza, germana, orice limba straina. Dar tin mai putin la aceasta tara. In limba engleza se duc si spun foarte usor la Bruxelles ceea ce vrea sa auda Bruxelles-ul, nu ceea ce, de fapt, ar trebui sa sustina pentru aceasta tara. Eu sunt un pro-european convins, am fost europarlamentar 9 ani de zile, liderul delegatiei europarlamentarilor, dar de fiecare data mi-am sustinut tara si am obtinut rezultate. Faptul ca vorbim bine sau mai putin bine o anumita limba straina… eu cred ca este relevant. Dar mai relevant pentru romani este ceea ce faci pentru ei si cu cata demnitate iti reprezinti tara atat in tara ta, dar mai ales in afara granitelor tarii”, a sustinut Viorica Dancila.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Guvernul României negociază un împrumut de un miliard de euro de la Banca Mondială

Newsweek.ro scrie că Guvernul României a semnat un memorandum privind un împrumut cu o valoare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: