Home / ACTUALITATE / Dancilă și-a depășit stăpânul. Mania grandorii: ”Sunt mai puternică decât toți conducătorii lor la un loc”

Dancilă și-a depășit stăpânul. Mania grandorii: ”Sunt mai puternică decât toți conducătorii lor la un loc”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă, la o întâlnire cu oameni de afaceri și reprezentanți ai administrației publice din județul Satu Mare, că nu a fost prim-ministru mai jignit decât ea și, probabil, protestatarii s-au gândit că, fiind femeie, va ceda ușor, scrie Aktual24.ro.

Dacă ați fi puși în situația de a negocia lucrurile acestea, ce ați alege?

View Results

Loading ... Loading ...

”Credeti-mă, cred că n-a fost prim-ministru mai jignit decât mine, mai pus la colț, mai atacat decât mine. Probabil s-au gândit că sunt femeie și voi ceda ușor. Sunt mai puternică decât toți conducătorii lor la un loc”, a spus Dăncilă, după ce a fost întâmpinată de către un grup de circa 50 de protestatari în față Palatului Administrativ din Satu Mare.

Ea a afirmat că nu a văzut niciodată „atata instigare și ură în societate”.

”Eu vedeam această campanie o campanie constructivă, fiecare să vină, așa e în democrație, sunt mai multe partide, fiecare să vina cu o opțiune proprie, un proiect propriu în ceea ce înseamnă alegerile, în ceea ce înseamnă susținerea unei noțiuni. Ceea ce văd este trist, și vă spun eu cu sinceritate, am participat de trei ori la alegerile europarlamentare, dar niciodată nu au fost astfel de lucruri, niciodată nu am văzut atâtea jigniri, atâta instigare, atâta ură în societatea românească nu am văzut. Nu le putem interzice, dar singurii care putem alege între ce-i bine, ce-i rău, și putem să-i taxăm, suntem noi, cetățenii. (…) Gândiți-vă că vor veni și alte alegeri, și ce exemplu lăsăm pentru tânăra generație? Care țipă mai tare? Care jignește mai tare? Care îl pune la colț pe cel care nu e mai tare?”, a mai spus premierul, citată de Agerpres.

Dăncilă a arătat că se depun eforturi la președinția Consiliului Uniunii Europene, iar protestatarii arată o Românie dezbinată.

”In timp ce noi ne chinuim să avem o președinție de succes și avem cea mai de succes președinție pe care a deținut-o un stat membru, 90 de dosare legislative închise, 1.300 de evenimente de a promova România și a-i promova pe români, ei ce fac? Vin cu lucruri foarte urâte, vin cu tot felul de lucruri spuse despre România și despre români și vor să arate o societate dezbinată, niște oameni care se urăsc, care se jignesc. Nu este așa. Eu știu că am putea desfășura o campanie civilizată, dezbateri, să încercam să convingem oamenii, pentru că oricât am încerca noi să îl jignim pe celălalt, omul în cabină de vot când pune ștampila se gândește cel mai bine pentru el și pentru familia lui”, a precizat Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă, alături de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, au avut, sâmbătă, o întâlnire cu mediul de afaceri și fermierii din județul Satu Mare.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Maneaua dedicată lui Dragnea și PSD-ului a stârnit o uriașă revoltă printre fanii lui Nicolae Guță

Conducere PSD trebuie anchetată pentru incitare la violență, calomnii și răspândire de fake news din calitate oficială

De ce sunt supăraţi „străinii” pe PSD? Dragnea: Avem producţii record în UE, salarii mari, comune frumoase

EXPLOZIV! Statul FURĂ de la fiecare român o treime din pensie! Vezi calculele – Expres Media

About expresmedia.ro

Check Also

Judecătoarea care l-a scăpat pe fiul lui Sile Cămătaru de arest va judeca dosarul lui Dincă

Judecătoarea Diana Mihaela Cotoi şi judecătorul Romeo Iulian Petcan de la Tribunalul Olt au motivat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ai abonat cu succes!

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Expres Media will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: