Home / POLITICĂ / Dăncilă l-a sunat imediat pe Dragnea pentru a-i da socoteală după ce a afirmat că nu-l va grația

Dăncilă l-a sunat imediat pe Dragnea pentru a-i da socoteală după ce a afirmat că nu-l va grația

După interviul pentru Adevărul, Dăncilă l-a sunat pe Dragnea pentru a-i da socoteală referitor la afirmația cu grațierea. Chiar și așa, a fost clar pentru toată lumea că afirmațiile premierului au fost o încercare nereușită de a arăta publicului că nu mai este sub bocancul fostului lider al PSD.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

De-a lungul timpului, Dăncilă a tot încercat să inducă publiclui ideea că ea nu mai este la cheremul fostului șef, Liviu Dragnea. Acesta, la rândul lui, a tot încercat să arate că Viorica gândește și acționează după propriile cugetări. Doar că planurile le-au fost mereu dejucate.

Dacă în urmă cu câteva zile Dragnea cerea din închisoare dizolvarea PSD, încercând să se folosească de propria condamnare pentru a-i convinge pe judecători să declare ilegală alegerea Vioricăi în fruntea partidului, iată că a venit și rândul premierului să acționeze. Însă acest lucru l-a luat prin suprindere chiar și pe Dragnea.

Surse din penitenciar au declarat că după ce a fost făcut public interviul Vioricăi Dăncilă pentru Adevărul în care afirma că nu-l va grația pe Dragnea dacă va câștiga alegerile prezidențiale, Dragnea a și fost sunat de premierul României pentru a-i da socoteală.

Afirmațiile Vioricăi nu au rămas fără ecou. Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a avut o noua izbucnire furioasă la adresa premierului, enervat că șefa PSD îl reneagă pe Liviu Dragnea.

Pleșoianu a afirmat că nu va vota moțiunea de cenzură, însă spune despre Dăncilă că este ”mizerabil” și ”dezgustator” cum se comportă. Dancilă a afirmat, luni, într-un interviu pentru Adevarul că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de când acesta a fost arestat și că nu-i trece prin cap să-l grațieze dacă va ajunge președintele țării. ”Doamne, nici nu se pune problema!”, a reacționat Dăncilă.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O țară întreagă așteaptă Ordonața Militară cu eliminarea pensiilor speciale

Deputatul Claudiu Năsui a publicat o situație a costurilor bugetare cu pensiile speciale, acestea ajungând …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: