Home / ACTUALITATE / Dancilă, Grapini, Norica Nicolai sau Diaconu au votat pentru legalizarea căsătoriilor dintre homosexuali

Dancilă, Grapini, Norica Nicolai sau Diaconu au votat pentru legalizarea căsătoriilor dintre homosexuali

Premierul Dăncilă, alături de majoritatea europarlamentarilor PSD și PNL, au votat în 2015 un raport în Parlamentul European care recomandă legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoanele de același sex.

Documentul a fost elaborat de italianul Pier Antonio Panzeri, iar în cuprinsul său se precizează că „ia act de legalizarea căsătoriilor sau a uniunilor civile între persoane de acelaşi sex (…), încurajează instituţiile şi statele membre să contribuie în continuare la reflecţiile asupra recunoaşterii căsătoriilor“.

Potrivit unui articol publicat în cotidianul Adevărul din 16 martie 2015, 22 de europarlamentari români au votat în favoarea raportului: Victor Boştinaru (PSD, S&D), Cristian Buşoi (PNL, PPE), Andi Cristea (PSD, S&D), Mircea Diaconu(independent, ALDE), Damian Drăghici (UNPR, S&D), Vasilica Dăncilă (PSD, S&D), Doru Frunzulică (UNPR, S&D), Maria Grapini (PC, S&D), Cătălin Ivan (PSD, S&D), Monica Macovei (independent, PPE), Siegfried Mureşan (PMP, PPE), Ramona Mănescu (PNL, PPE), Dan Nica (PSD, S&D), Norica Nicolai (PNL, ALDE), Cristian Preda (independent, PPE), Ioan-Mircea Paşcu (PSD, S&D), Laurenţiu Rebega (PC, S&D), Theodor Stolojan (PNL, PPE), Daciana Sârbu (PSD, S&D), Claudia Ţapardel (PSD, S&D), Ciprian Tănăsescu (PSD, S&D), Adina Vălean (PNL, PPE).

În mod contrar votului din Parlamentul European, acum, trei ani mai târziu, PSD s-a implicat activ în susținerea referendumului pentru redefinirea familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea au susținut că PSD nu se va implica în referendum, dar dovezile contrare sunt copleșitoare. (Sursa: G4Media)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

BNR anunță că 16-17 bănci din România sunt suspecte de operațiuni de spălare a banilor

Nicolae Cinteză, director în Direcţia Supraveghere din Banca Naţională a României (BNR), a anunțat miercuri …

One comment

  1. Si de ce nu le-ati reamintit asta cand era toata lumea adunata sa o asculte pe sluga lui dragnea? Fac pariu ca ar fi zis ca ea nu a facut nimic, o fi fost d… care a votat, nu ea!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: