Home / ACTUALITATE / Dăncilă anunță că ia în calcul suspendarea lui Klaus Iohannis, săptămâna viitoare

Dăncilă anunță că ia în calcul suspendarea lui Klaus Iohannis, săptămâna viitoare

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat, la Antena 3, că liderii social-democrați vor discuta o eventuală suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis ca urmare a refuzului acestuia de a face numirile de miniștri cerute, scrie G4Media.ro.

Dacă se va ajunge în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, între ce candidați credeți că va fi confruntarea finală?

View Results

Loading ... Loading ...

Întrebată de ce nu inițiază suspendarea președintelui, din moment ce îl acuză de nerespectarea Constituției, premierul demis a răspuns: ”Să știți că o să luăm în calcul și acest lucru. Avem acest instrument, o să discut cu colegii mei. Luăm în calcul și suspendarea președintelui pentru că atâta timp cât cerem fiecărui cetățean să respecte Constituția, nu poate ca cel care trebuie  să fie un exemplu pentru ceilalți să încalce legea fundamentală.”

La observația că o eventuală suspendare a lui Klaus Iohannis ar adânci criza politică în condițiile în care guvernul este deja demis, Viorica Dăncilă și-a nuanțat poziția.

”Dacă îl suspendăm, o să spună că ne este frică de o confruntare cu domnia sa. Pe de altă parte, este foarte greu cu un guvern interimar, intrăm în iarnă, iar o suspendare ne va costa și ca imagine (…) Vom pune în balanță această situație”, a spus lidera social-democraților.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Judecătoarea care l-a scăpat pe fiul lui Sile Cămătaru de arest va judeca dosarul lui Dincă

Judecătoarea Diana Mihaela Cotoi şi judecătorul Romeo Iulian Petcan de la Tribunalul Olt au motivat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: