Home / POLITICĂ / Dan Barna spune că USR-PLUS nu va tăia pensiile și salariile, când va ajunge la guvernare

Dan Barna spune că USR-PLUS nu va tăia pensiile și salariile, când va ajunge la guvernare

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca pensiile speciale reprezinta „o nedreptate majora” fata de ceilalti cetateni, acestea nefiind un lucru meritat. Acesta explica faptul ca USR-PLUS nu va taia pensiile si salariile daca ajunge la guvernare – asa cum speculeaza partidele de la putere, dar afirma ca „Romania nu este o tara saraca, este o tara in care se fura”, scrie Ziare.com.

Pentru prima dată după ’90 când PSD nu va intra în turul doi al algerilor prezidențiale. Confruntare finală: Dan Barna (USR-PLUS) - Klaus Iohannis (PNL). Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...
Dan Barna a fost intrebat, luni, la Digi 24, ce parere are despre declaratia ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, care a spus ca legea pensiilor se va pune in aplicare, dar este „o aventura frumoasa”.
„Termenul aventura e legat de termenul << aventurier >>, ori cei care ne conduc acum sunt aventurieri politic. Declaratiile acestea, incercarile de a fi simpatic sunt goale de continut. (…) Este o revolta in societate pe ideea ca pensia speciala este un lucru meritat. Nu este un lucru meritat, contributivitatea este un lucru meritat”, a spus Barna.

Presedintele USR a afirmat ca acordarea unor astfel de pensii „este o nedreptate majora” pentru celalalti cetateni, a caror revolta a catalogat-o drept „foarte indreptatita”.

„In momentul in care va veni guvernarea USR – PLUS nu se vor taia pensiile. Nu e vorba de a taia pensii si salarii. Romania nu este o tara saraca, este o tara in care se fura, licitatiile sunt trucate, munca nu e recunoscuta si in care pilele si combinatiile au blocat proiecte”, a mai declarat Dan Barna.

Acesta a spus ca problema de fond in Romania este „cultura de mica ciupeala”.

About expresmedia.ro

Check Also

PNL și PSD, dispută pe tema amantelor din ministere: Și ele sunt oameni

PNL a anunțat deja că, în cazul în care ajunge la guvernare, va reduce numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: