Home / POLITICĂ / Dan Barna, despre Guvernul PSD: Ați eliberat 22.000 de infractori, dar nu ați construit un spital

Dan Barna, despre Guvernul PSD: Ați eliberat 22.000 de infractori, dar nu ați construit un spital

Liderul USR, Dan Barna, a criticat Guvernul PSD, joi, în Parlament, precizând că cele 13 autostrăzi și cele opt spitalele regionale promise nu au fost ridicate, dar au fost eliberați 22.000 de infractori pe străzi, scrie Newsweek.ro.

Cu cine votați în turul 1 al alegerilor prezidențiale?

View Results

Loading ... Loading ...

„Astăzi Parlamentul României își dă Bacalaureatul. România merită un premier cu viziune și în schimb v-a primit pe dvs. (…) E totuși un lucru bun pe care l-ați făcut, de frica consecințelor, că nu l-ați scăpat pe Liviu Dragnea de pușcărie atunci când puteați să o faceți. (…)

Nu ați reușit să faceți o singură autostradă din cele 13 pe care le-ați promis. Promisiunea PSD era că până la finalul mandatului vom avea 3 autostrăzi. (…) Nu ați construit nici unul din cele opt spitale regionale în care românii și-au pus speranța în 2016, când v-au votat. În schumb, ați reușit performanța că prin recursul compensatoriu să eliberați peste 20.000 de infractori”.

Dan Barna a acuzat-o pe Dăncilă că a „aruncat la gunoi 50 de ani de istorie diplomatică în Orietnul Mijlociu”.

„Ați risipit șansa României de a fi membru nepermanent în Consiliul de Securitate, prin pokerul stupid cu mutarea ambasadei. (…) Stimați colegi, Guvernul Dăncilă trebuie demis. Se deschide astfel calea spre alegeri anticipate.

În situații de criză politică, soluția este întotdeauna întoarcerea la popor – componența Parlamentului nu mai reflectă opțiunile oamenilor, cum ar fi posibilă o majoritate cu șase partide, nu există o posibilitate de majoritate care să facă România funcțională. Avem nevoie de o reformă majoră a statului astăzi, nu peste 5 ani”, a mai adăugat Barna.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă se votează joi, în plenul reunit al Parlamentului. Guvernul se bazează pe 202 parlamentari PSD, în timp ce Opoziția deține 238 de voturi, necesarul fiind de 233 pentru a putea trece moțiunea. Până la această oră s-a citit textul moțiunii, iar premierul a ținut un discurs în Plenul Parlamentului, atacând Opoziția.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Băsescu șterge pe jos cu Tăriceanu: ”Acolo, la intrare, se află o tavă cu ciolane pentru potăi de pripas”

Fostul președinte Traian Băsescu l-a atacat violent pe președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu din cauza opoziției …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: