Home / POLITICĂ / Cum se descriu pesediștii: ”Analfabeți, asistați mintal, sinecuriști, trădători, slugi sau șpăgari”

Cum se descriu pesediștii: ”Analfabeți, asistați mintal, sinecuriști, trădători, slugi sau șpăgari”

Liviu Alexa, presedinte pana de curand al PSD Cluj, a dat publicitatii un manifest prin care isi anunta candidatura la sefia partidului, scrie Aktual24.ro.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

In cadrul manifestului, Alexa lanseaza atacuri dure la adresa politicii de cadre a PSD.

„Oamenii trimisi de PSD in ultimii 7 ani pe diverse functii si, mai ales in Parlament, au fost prosti si slabi in marea lor majoritate. Cu rare exceptii, ei au rusinat si tradat PSD, ba chiar l-au atacat. Asta s-a intamplat deoarece conducerile anterioare ale PSD au acceptat impunerile filialelor judetene fara un minim filtru de evaluare. Am dus in parlament prea multi analfabeti, asistati mintal, sinecuristi, oameni fara experienta sau realizari. Cand opinia publica a pus lupa pe ei, PSD a pierdut. Partidul trebuie sa renunte sa mai promoveze in structurile de conducere superioare si in guvern, atunci cand va mai fi cazul sa guvernam, analfabeti, tradatori, slugi ale securistilor sau spagari”, scrie Alexa in manifestul publicat de ziarul pe care il patroneaza, Ziar de Cluj.

Liviu Alexa recunoaste si faptul ca banii primiti de PSD de la stat sunt folositi pentru manipulari prin intermediul televiziunilor de stiri, pentru „cumpararea bunavointei televiziunilor”.

„De peste 5 ani de zile, PSD este praf si pulbere la capitolul comunicare. Site-ul PSD este medieval, pagina de Facebook comunica anacronic si static, focusul fiecarui presedinte este sa apara EL la televizor cat mai mult, iar banii de la AEP sa fie tocati pe cumpararea bunavointei televiziunilor”, mai scrie Alexa.

„Zecile de milioane de euro de la AEP primite de PSD sunt cheltuite discretionar, ineficient si netransparent. De ce nu vorbim despre asta, dragi pesedisti? De ce intoarcem capul acceptand ca diversi presedinti si diverse conduceri sa ‘sparga’ fara responsabilitate zeci de milioane de euro cu consecinte zero in favoarea PSD? De ce filialele din teritoriu nu beneficiaza de acesti bani?”, mai scrie Alexa.

Click AICIPeste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte. 

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

PNL îl vrea candidat la Primăria Iaşi pe Mihai Chirica, ”care a crescut 18 ani” la PSD

Deputatul liberal Marius Bodea, a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că a fost informat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: