Home / POLITICĂ / Cum explică Predoiu discuția ciudat de cordială cu Florin Iordache

Cum explică Predoiu discuția ciudat de cordială cu Florin Iordache

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, a fost surprins pe holurile Parlamentului când discuta cu Florin Iordache, fostul președintele al Comisiei de modificare a Legilor justiției. Predoiu a declarat la Digi24 că i-a spus lui Iordache faptul că PNL a luat decizia de a abroga recursul compensatoriu, l-a informat și apoi a plecat mai departe.

Care credeți că este cea mai mare prioritate a guvernului PNL în perioada imediat următoare?

View Results

Loading ... Loading ...

Ministrul Cătălin Predoiu a fost întrebat despre faptul că a fost surprins, luni, pe un culoar din Parlament, stând de vorbă și dând mâna cu fostul ministru al justiției Florin Iordache. „Erau oarecum intrigați de ce am luat această măsură. I-am spus că e o decizie politică și ne bucură faptul că a produs deja niște efecte. L-am informat asupra acestor chestiuni, care erau de fapt publice, a luat act, ne-am luat la revedere și ne-am văzut de treabă”, a explicat Cătălin Predoiu la Digi24.

El crede că PNL i-a surprins pe cei de la PSD, în sensul bun, din punctul de vedere al cetățenilor. „E nevoie ca guvernul să-și impună această agendă și deja o face”, a spus Predoiu.

Conducerea Camerei Deputaţilor a introdus pe ordinea de zi a plenului de miercuri, la solicitarea PSD, mai multe proiecte de lege, printre care abrogarea recursului compensatoriu, abrogarea pensiilor speciale, eliminarea supraacizei la carburanţi şi cel privind transportului judeţean de călători.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ciolacu i-a tras țeapă lui Dăncilă. Fostul premier nu a primit șefia Organizației de Femei a PSD

Compromisul prin care Viorica Dăncilă a fost forțată să-și dea demisia din fruntea PSD după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: