Home / ACTUALITATE / CTP: Kovesi, ca și Halep, fără niciun sprijin de la statul român, este pe punctul de a ajunge în vârf

CTP: Kovesi, ca și Halep, fără niciun sprijin de la statul român, este pe punctul de a ajunge în vârf

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a făcut o paralelă sugestivă între performanțele pe care două romance, Simona Halep și Laura Codruța Kovesi, le-au obținut în plan internațional fără niciun sprijin din partea statului român. Însă, în cazul lui Kovesi, statul „nu numai că nu o ajută, dar încearcă să-i rupă picioarele”.

”Uitati-vă până unde se poate merge, aici este vorba de bun simț. Avem o situație, o femeie face acum cam ce a făcut Simona Halep. Adică, prin propriile mijloace, exclusiv prin propriile mijloace, fără niciun sprijin de la statul român, exact așa cum a fost în cazul Simonei Halep, este pe punctul de a ajunge în vârful unei instituții europene de rang foarte înalt.

În cazul Simonei Halep, România, statul român nu a ajutat-o cu nimic. În cazul Laurei Codruța Kovesi nu numai că nu o ajută, dar încearcă să-i rupă picioarele”, a declarat CTP în emisiunea „Piata Victoriei” de la Europa FM.

CTP a atras atenția că atacurile împotriva lui Kovesi maschează de fapt atacuri împotriva Uniunii Europene, aceste agresiuni fiind o „noutate” în politica românească.

”De ce? Pentru că are ceva cu Kovesi? Bineînțeles că are. Dar nu acesta este obiectivul principal. Obiectivul principal este un nou atac la adresa Uniunii Europene.

Uitați-vă puțin, domnu Dragnea produce această replică: ‘Suntem sau nu suntem la Eurovision?’. Acum cinci ani, acum 10 ani, era posibilă o astfel de întrebare când era vorba de o instutie europeană?

Șeful partidului, cu un umor de șofer pe basculantă, pe care nu l-am mai întâlnit niciodată, nici la Ponta nici la Geoană, nici la Năstase, dar să vorbească în felul ăsta, în bășcălie ordinară despre o înaltă instituție europeană, asta este elementul nou al anului 2019”, a explicat CTP. (Sursa: Aktual24.ro)

Alegeri prezidențiale 2019. Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

BREAKING Moise Guran sesizează Parchetul General împotriva lui Eugen Teodorovici – dacnews.net

Dragoș Pîslaru i-a pus la punct în direct pe cei de la Antena 3: ”Creditați inculpații că spun adevărul”

Dosarul anti-Kovesi a fost făcut la comanda lui Dragnea. Ghiță nu a prezentat nicio dovadă concretă

Lazăr poate opri dosarul anti-Kovesi făcut de grupul organizat Ghiţă-Florea-Tudorel-Dragnea

About expresmedia.ro

Check Also

Radiografia spitalului Săpoca: personal nepregătit, salarii uriașe, pacienți legați de pat, camere neaerisite

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă  Săpoca (judeţul Buzău) a cheltuit luna trecută …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: