Home / ACTUALITATE / CSM admite că TuDorel Toader a MINȚIT o țară întreagă

CSM admite că TuDorel Toader a MINȚIT o țară întreagă

Adevărul biruie întotdeauna! TuDorel Toader a primit lovitura decisivă de la Consiliul Superior al Magistraturii care a conchis că acesta a mințit o țară întreagă, oferind aviz negativ cererii ministrului Justiției de revocare a Laurei Kodruța Kovesi.

Nu este pentru prima dată când borfașii mint și manipulează opinia publică cu afirmația conform căreia DNA face abuzuri și tocmai de aceea România pierde procese la CEDO. Chiar și TuDorel a invocat acest motiv ca fiind unul dintre motivele cererii de revocare a șefei DNA.

”Nu e nicio condamnare la CEDO în dosare instrumentate de DNA după anul 2013 (n.r. în 2013, LC Kovesi a preluat șefia DNA), ca atare nu mi se poate imputa, rețin acest motiv, total eronat din punctul meu de vedere. Dacă discutăm de condamnări pe care DNA sau PNA le are în dosare 2001-2012, pot să vă spun că sunt 12 cazuri penale și s-au reținut încălcarea a trei articole, lipsa condițiilor de detenție, depășirea duratei rezonabile a procedurilor sau în care soluția din calea de atac se baza doar pe fond. Suma totală în aceste 12 dosare este de 42.000 euro. În niciuna nu s-a reținut vreo încălcare a legii până în prezent din 2013. Nu cred că domnul ministru își poate întemeia o cerere pe o decizie a CEDO pentru că nu există”, a spus Kovesi.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

About expresmedia.ro

Check Also

BNR anunță OFICIAL că datoria externă a României a CRESCUT la 103,526 de MILIARDE de euro

Datoria externa totala a Romaniei a crescut cu 4,109 miliarde euro in primele 5 luni, …

One comment

  1. Am considerat si inca mai consider ca D.N.A, si inclusiv D_na Kovesi si-au facut treaba pt care sa infiintat aceasta institutie.Pana nu se va termina cu coruptia la nivel inalt ce pretentie poti avea ca tara sa mearga pe un fagas normal si o democratie normala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: