Home / POLITICĂ / Cioloș după întâlnirea cu Orban: S-a bătut pasul pe loc asupra alegerilor locale în două tururi

Cioloș după întâlnirea cu Orban: S-a bătut pasul pe loc asupra alegerilor locale în două tururi

Pana acum, s-a batut pasul pe loc asupra alegerilor locale in doua tururi si a alegerilor parlamentare anticipate, considera liderul PLUS, europarlamentarul Dacian Ciolos.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Intr-o postare pe pagina sa de Facebook, Ciolos spune ca a avut miercuri, la Bruxelles, o intalnire cu premierul Ludovic Orban in cadrul careia au discutat si teme interne pe care el, PLUS si Alianta USR PLUS le considera „urgente” si care au mai fost discutate si in luna decembrie.

„Dintre prioritatile pe care le-am discutat cu Orban la sfarsitul anului trecut prea putine au fost atacate frontal de Guvernul PNL. Pana acum, s-a batut pasul pe loc asupra alegerilor locale in doua tururi si a alegerilor parlamentare anticipate, iar despre schimbarea legilor electorale pentru suplimentarea numarului de parlamentari pentru diaspora nu am mai auzit nimic. In discutia de azi, Ludovic Orban a fost clar in favoarea alegerilor in doua tururi si a alegerilor anticipate, iar acest lucru este imbucurator, de acum asteptam actiune politica decisiva in acest sens”, a scris Dacian Ciolos pe pagina de socializare.

Europarlamentarul reaminteste ca sprijinul pentru Cabinetul Orban a fost conditionat de anumite prioritati si se asteapta „urgentarea luarii unor decizii”.

„Sectia speciala pentru magistrati nu a fost desfiintata, ci s-a citit in Guvern un Memorandum despre statutul acesteia care nu are niciun impact legislativ. Nu avem inca un calendar clar pentru desfiintarea sau impozitarea drastica a pensiilor speciale, cum nu este deloc satisfacatoare distributia banilor pentru investitii in infrastructura mare – autostrazi, cai ferate si spitale. Sprijinul nostru pentru Guvernul Orban a fost conditionat de aceste prioritati acceptate de altfel de premier inainte de a fi votat in Parlament si asteptam urgentarea luarii unor decizii in acest sens”, subliniaza Ciolos.

Click AICIPeste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte. 

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O țară întreagă așteaptă Ordonața Militară cu eliminarea pensiilor speciale

Deputatul Claudiu Năsui a publicat o situație a costurilor bugetare cu pensiile speciale, acestea ajungând …

One comment

  1. Cred ca, ar fi mai potrivit sa ne spuna d-l Ciolos, concret ce ar fi facut dansul in actuala conjunctura, daca era in locul premierului,in legatura cu afirmatia dansului ca:”Pana acum, s-a batut pasul pe loc asupra alegerilor locale in doua tururi si a alegerilor parlamentare anticipate, considera liderul PLUS, europarlamentarul Dacian Ciolos”.
    Se zice ca dupa razboi multi viteji se arata, cam asa este si cu domnul Ciolos, poate se intreaba cateodata pe vremea cat a fost prim- ministru oare cat a batut pasul pe loc,oare nu putea sa schime sistemul de vot atunci? Poate acum are solutii legale si mai urgente decat atunci, ar fi corect sa le prezinte,sa ajute la rezolvarea acestor probleme in interesul tarii noastre nu sa comenteze numai. De fapt sa comentezi e foarte simplu si usor, nu implica nicio responsabilitate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: