Home / POLITICĂ / Cioloş: ”CCR îl transformă în notar pe preşedintele României!”. Liderul PLUS nu uită şi nu iartă

Cioloş: ”CCR îl transformă în notar pe preşedintele României!”. Liderul PLUS nu uită şi nu iartă

Liderul PLUS a avut o intervenţie punitivă pe tema „monstrului CCR”, care a confiscat Constituţia României în favoarea unui partid cu influenţe puternice antieuropene, al cărui singur scop e acela de a provoca mereu crize, pentru a putea sugruma justiţia şi dorinţa oamenilor simpli de a trăi într-o ţară fără baroni, scrie Ziaristii.com.

Cine credeți că are cele mai multe șanse să câștige primăria Capitalei?

View Results

Loading ... Loading ...

„Văd că din nou Curtea Constituţională a României îl deposedează pe preşedintele României de un drept constituţional: acela de a desemna un candidat pentru funcţie de prim-ministru. Nu e prima oară când CCR face asta, de aceea trebuie să rescriem Constituţia, să modificăm anumite prevederi tocmai pentru a evita astfel de situaţii anormale în democraţie. Nu putem continua aşa cu o instituţie unde sunt numiţi oameni pe criteriu politic, care fac un joc politic. Pentru că e clar că decizia de azi este în folosul PSD, care nu  vrea alegeri anticipate”, a declarat Dacian Cioloş, într-o intervenţie tranşantă, la Digi 24.

Pentru liderul PLUS, ca de altfel pentru orice om de bună-credinţă din România, fie el cunoscător al legislaţiei şi al Constituţiei sau pur şi simplu simplu cetăţean alegător, este cât se poate de evident că preşedintele României nu poate fi transformat într-o simplă marionetă a unei instituţii.

„Preşedintele are legitimitatea dobândită prin votul a milioane de români la ultimele alegeri, dar şi prin litera Constituţiei care spune foarte limpede că este dreptul său constituţional de a desemna ce candidat doreşte pentru funcţia de prim-ministru. Prin decizia de azi, CCR l-a transformat pe preşedinte într-un notar, aşa cum a făcut şi altădată când l-a transformat pe preşedinte în notar public, atunci când l-a obligat să semneze ce-a vrut Curtea„, a mai spus Cioloş.

Intervenţia liderului PLUS este una cât se poate de fermă şi nu e întâmplător. Românii au cerut în stradă, în timpul protestelor derulate de-a lungul epocii Dragnea, anihilarea puterii excesive a CCR – instituţie penetrată de PSD cu personaje fidele partidului care a pariat pe corupţie.

După ce a anchetat-o abuziv pe Laura Codruţa Kovesi, Stan a fost recompensat de Dragnea cu postul de judecător al Curţii. E lesne de înţeles ce joc face acest judecător într-o instituţie fundamentală a democraţiei.Cel mai bun exemplu este propulsarea ca judecător CCR a celebrului Gheorghe Stan, fostul şef al „SS-Gestapo”, secţia înfiinţată de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu cu scopul sabotării luptei anticorupţie.

A rămas memorabil momentul în care Stan nu a ştiu câte articole are Constituţia României (cea de pe urma căreia are acum salariu imes şi pensie specială), la audierile din Parlamentul României înainte de numirea sa ca judecător CCR.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ponta, portavoce a propagandei regimului comunist de la Beijing: ”America, agresoare a României”

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a distribuit pe pagina sa de Facebook un articol scris …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: