Home / ACTUALITATE / Chirieac recunoaște că ia bani de la PSD. Dialog incredibil cu Stelian Tănase: ”De ce te prostituezi?”

Chirieac recunoaște că ia bani de la PSD. Dialog incredibil cu Stelian Tănase: ”De ce te prostituezi?”

Scriitorul Stelian Tănase relatează o conversație pe care a purtat-o cu „un jurnalist care încasează bani de la Dragnea&Co.”. Deși nu l-a nominalizat, este limpede că se referă la Bogdan Chirieac, deoarece a „acumulat o avere frumușică amestecînd afacerile cu jurnalismul și intriga politică”.

Tănase afirmă că l-a întrebat pe acel „jurnalist” „de ce acceptă să se prostitueze și să se compromită? Pentru bani?”. „Da, zice! Pentru bani”, a povestit Stelian Tănase.

Iată relatarea lui Stelian Tănase.

„Zilele trecute am conversat 2-3 minute cu un jurnalist care încasează bani de la Dragnea&Co. L-am întrebat de ce acceptă să se prostitueze și să se compromită? Pentru bani? Da, zice! Pentru bani. Și ce faci cînd Dragnea o să cadă de la putere și în locul PSD vin alții. Zice – Și aia vor dori să fie pupați în fund! Nimănui nu îi place să fie criticat. Numai laudele se plătesc. Nu-mi purta de grijă, mă descurc! Aici conversația s-a încheiat.

Așa va să zică. Adevărat e că respectivul a gravitat în jurul lui Constantinescu în perioada 1996-2ooo. Apoi s-a parcat în anturajul Năstase cît a fost premier. Apoi s-a cotrocenizat – pe vremea lui Băsescu. Acum e cu Dragnea trup și suflet. Mă rog, se preface. E prea inteligent ca să se devoteze cuiva. Principul lui este ‘Pupa-l pe bot și iai tot!’ de la Dinu Păturică citire (Ciocoii vechi și noi). A acumulat o avere frumușică amestecînd afacerile cu jurnalismul și intriga politică. E un om care trăiește de fapt de culise. E cinic și ubicuu. Îl zărești peste tot unde se împarte ceva.

Citește și ”Iohannis a anunțat că nu-i va numi miniștri pe Olguța și Drăghici și nici nu-l revocă pe Augustin Lazăr

Nu dați cu piatră în acest personaj, vă rog mult. Ca el sunt mulți în presa centrală și locală. În posturile de radio, pe canalele tv, prin gazete. Mai nou, apar și pe facebook. Au bloguri, de unde își împrăștie minciunile on line. Pe scurt se caută cu frenezie – pentru a fi curtați și goliți la portofel – oamenii puterii și partidele la guvernare. Jurnaliștii independenți au cam dispărut. Dar și cei care susțin de regulă opoziția. Motivul – să nu fie puși în situația dezagreabilă de a susține puterea. E un lucru fatal pentru jurnaliștii care vor să își apere reputația.

În opoziție nu se dau foloase necuvenite, nu se distribuie avantaje. Ba riști să îți pierzi și postul. Să îți arate patronul ușa și să te trezești peste noapte șomer. Dacă mai ai și rate la bancă și copiii de crescut pe acasă, ai dat de un mare necaz. Și ce rost are!?

Astfel, prin acest mecanism simplu se pervertește spațiul public. Nu e singurul, dar e unul cu efectele cele mai nocive”, a scris Tănase pe stelian-tanase.ro.

Newsweek România a dezvăluit că Bogdan Chirieac a încasat, prin intermedirari, peste un milion de lei de la PSD. „Un alt beneficiar este ‘jurnalistul’ și ‘analistul’ Bogdan Chirieac, prin firma Press Media Electronic SRL, care a încasat anul acesta de la PSD nu mai puțin de 1.157.149 de lei”, scrie Newsweek România. (Sursa: Aktual24.ro)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Radiografia spitalului Săpoca: personal nepregătit, salarii uriașe, pacienți legați de pat, camere neaerisite

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă  Săpoca (judeţul Buzău) a cheltuit luna trecută …

One comment

  1. Eh, cand crapa Morsa tot cu mainile pe piept se duce, nu duce nimic cu el, asta nu inteleg lacomii astia retardati!!! Aloooo, tot gol la trup si suflet te duci si acolo la Aghiuta, asa cum ai trait si pe pamant!!!! Sper sa te joace aia mai dihai decat la discoteca!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: