Home / ACTUALITATE / Ceva nu se leagă în Dosarul Caracal. Șeful DIICOT nu exclude faptul că fetele ar putea fi în viață

Ceva nu se leagă în Dosarul Caracal. Șeful DIICOT nu exclude faptul că fetele ar putea fi în viață

Deși pare a fi o teorie a conspirației despre Dosarul Caracal, există o postare tot mai răspândită în mediul online ce conține câteva indicii plauzibile cu privire la ceea ce s-a întâmplat acolo. Totodată, șeful DIICOT a afirmat într-o conferință de presă că fetele ar putea fi în viață.

Sunt atât de multe virgule în cazul ăsta încât te pierzi cu firea. Eu sunt ferm convins că e ceva mai mult decât putred aci.

Hai să o luăm pe rând.

===> „Criminalul”

Eu vă spun încă odată, tipu ăsta e cărăușul sau omu care racola fetele al vreunei rețele de trafic de persoane. Una girată de poliția Olt.

As putea jura că dacă s-ar începe ancheta spre ideea de trafic ar face un infarct subit în arest. Sau dacă ar începe să ciripească.

Omul făcea taximetrie ilegală într-un căcat de oraș. Unde oricine se știe cu oricine. Cu toate astea poliția nu s-a gândit să-l verifice după dispariții deși în ambele cazuri vorbim de mărturii că au fost luate la ocazie.

Cred că singura lui plată era faptul că se putea distra liniștit cu fetele. Fără presiunea că ar putea fi urmărit și prins. Apoi acestea erau luate de la el și scoase din țară.

Avea trei telefoane. Rudimentare toate. Fără GPS, Smart și chestii. Greu depistabile. Eu le-aș cataloga așa, unul de zi cu zi, altul pt contact cu rețeaua și poliția, altul pentru a liniști familiile victimelor. Să vedem ce zic și anchetatorii. Oricum zic ce vrea plua lor.

Alexandra a sunat la 112 de pe o cartelă Orange preplătită, unul dintre numerele criminalului. Până azi, la 4 zile de la fapte, nimeni nu a cerut de la Orange lista apelurilor spre și dinspre respectiva cartelă. Pentru că nu se vrea. Ar duce către adevărații vinovați. E nevoie de timp că ei să scape de numere și telefoanele cu, care au interacționat cu el.

Ce e cel mai ciudat este că, după ce a surprins-o că sunase la 112 și știa că polițiștii sunt pe drum spre el, criminalul s-a apucat să facă focu, să ardă probele.so să incinereze fata, proces care ar fi durat ore bune și apoi s-a culcat liniștit. Mă lași!

Sau știa prea bine că nu vine niciun polițist trimis de 112? Asta e întrebarea.

===> Victimele.

Fete tinere, frumoase, lipsite de apărare, vulnerabile, marfă ușor de traficat.

Sunt vreo 19 cazuri de dispariție de fete tinere din zonă în ultimii ani. Ghici câte au fost rezolvate de politie sau DIICOT? Ați ghicit!

===> Poliția.

Politia a făcut tot ce era neomenește posibil să nu intervină. Poate și unde unii dintre șefii IPJ Olt au fost recent acuzați de asociere la grupuri interlope, cămătărie și proxenetism. Chiar unul dintre cei care stau acum la poarta lui Dincă, Dan Dumitrescu.

În cazul Luizei polițiștii i-au spus relaxați familiei să stea liniștită că poate e plecată după pluă și că revine ea. În cazul Alexandrei le-au zis inițial să vină a doua zi. Zi în care i-au ținut vreo 2-3 ore pe hol. Până și-au băut cafeaua. Eventual au alertat rețeaua.

Iar la telefon cu Alexandra au ars-o ironici și sictiriți.

Semn că erau obișnuiți cu răpiri, dispariții și demersurile familiilor disperate. Și n-aveau chef să se bage unde au ordin să nu se bage.

Nu știu dacă aș îndrăzni prea mult să zic și că l-au alertat imediat după apelul ei la 112. Să facă ceva cu ea urgent că se împute treaba.

N-au verificat camerele video decât la două zile după izbucnirea scandalului. Și au găsit filmări cu autorul și Alexandra în mașina lui. Chiar în fața liceului din Caracal spre care ea plecase. Deci era foarte simplu de găsit autorul. Treabă de maxim două ore. Dacă se voia.

Surprinși de fapte, polițiștii au început să-și șteargă urmele de complicitate. Mai întâi au dat vina pe STS, procurori apoi pe Alexandra că nu le-a dat adresa unde era captivă. Tupeu. Toate minciunile poliției locale și IPJ Olt au fost demontate grav.

Acum păzesc criminalul cu strășnicie și se asigură că nu spune decât ce e bine pt ei să spună.

===> Faptele.

Varianta „oficială” o știți. Pe cea reală, nu.

Odată, nu e clar dacă fetele sunt vii sau nu. Cum ziceam acu vreo două zile, înclin să cred că nu mai sunt acum, mai ales după explozia din media.

Mărturiile criminalului sunt contrastante și incoerente total. Dar convenabile agenților. Poliția s-a grăbit să extragă ideea că a acționat singur, că a ucis-o pe Alexandra imediat după apelul la 112 iar pe Luiza după ce a răpit-o și că a scăpat de cadavre. Unul aruncat în Dunăre iar altul ars.

Ca să arzi un cadavru uman în benzină, într-un butoi, e nevoie de atâta benzină cât ți-ar lua să parcurgi vreo 4-5000 de kilometri. Și de timp. Și de un foc uriaș. Sunt studii pe net. Căutați.

Să faci asta în juma de zi în curte, printre case și fără să ridici suspiciuni e demență curată.

Ai nevoie de suficientă benzină cât să menții o temperatura de peste 1500 de grade preț de multe ore. În crematoriu incinerarea durează peste 2 ore. În butoi, poate zile. Temperatura flăcării de benzină este intre 1300-1400 grade Celsius.

Ce a dat totul peste cap a fost istețimea și prezența de spirit a Alexandrei. A ochit un telefon, a sunat la 112, a dat toate detaliile posibile cu un calm fabulos.

Ce nu știa ea era că polițistul pus în legătură cu ea de 112 nu avea chef să fie deranjat de încă o fată răpită. Era obișnuit. I-a purtat pe toți pe căi greșite deși avea de la STS o arie probabila iar de la Alexandra chiar cartierul în care fusese dusă și era ținută captivă.

Vorbim de un cartier din Caracal în plua mea, nu din NY. Câteva case acolo. Cu toate astea poliția a plecat să bată pe la alte uși.

Au întârziat suficient cât să se scape de fete, de urme, de tot. Au făcut descinderi la alte adrese și plimbări aiurea.

Apoi s-au dus unde trebuie. Acolo, deși legea le permitea, au mai stat câteva ore în fața porții. Nu fără să mintă că nu i-au lăsat procurorul. Ceea ce nu e adevărat.

Procurorul le-a spus că dacă intră fără mandatul de percheziție toate probele devin nule. Deci să aștepte încă puțin. Mandatul l-au primit imediat. Dar tot n-au intrat.

De fapt ei nici n-au venit la intervenție. Abia pe la ora 5:30 dimineața, cu 30 minute înainte de deschidere, au catadicsit să vină echipajele pt descindere.

Încă odată, nu avem cadavre, nu avem urmele crimelor, nimic. Și chiar nu ai cum să tai un cadavru fără să lași urme de sânge. O pată cât vârful unui ac e descoperită și după 300 de ani. Aci nu avem.

Iar să arzi cadavrul întreg într-un butoi iese din discuție. Ar dura zile întregi.

Mai e un detaliu, ambele familii au fost sunate ulterior de un bărbat și le-a fost spus că fetele s-au combinat și au plecat din țară și sunt bine. Rețetă tipică de liniștire a familiilor fetelor răpite. Funcționează în cazul familiilor fără Dumnezeu. Dar uite că aci nu e cazul, oamenii s-au zbătut să își găsească copiii.

Mai e un aspect, apelând la 112 Alexandra a făcut să se demareze ancheta. Altfel, plua, avea grijă poliția să o tot împiedice. Apelând 112 Alexandra a dat nucleara IPJ Olt și i-a forțat să se asigure că nu e găsită. Cel puțin nu în viață.

Ce știu este că varianta oficială actuală convine cel mai mult poliției și rețelei. Un criminal, cadavre dispărute fără urme, niste polițiști care și-au făcut exemplar datoria și nici urmă de trafic.

O mustrare mică pentru agentul care n-avea chef de ea la telefon și atât.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Marian Godină anunță că fostul comisar Traian Berbeceanu ar putea deveni ministru de Interne

Parchetul General spulberă minciunile Poliției: ”Procurorii nu le-au interzis polițiștilor să intre în casa lui Dincă”

PSD: ”Tragedia de la Caracal a fost orchestrată de servicii ca să distrugă partidul”

România ignoră de 8 ani cerințele europene de a localiza ”în câteva secunde” pe cel care apelează 112

About expresmedia.ro

Check Also

Sputnik: Mircea Diaconu este un om politic rafinat, un om capabil și calculat

Am vrut să vedem care sunt persoanele publice din România pe care Sputnik le laudă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: