Home / ACTUALITATE / Cât îi costă pe bucureșteni cadoul făcut de Firea tinerilor trimiși în vacanțe: 8,8 milioane lei

Cât îi costă pe bucureșteni cadoul făcut de Firea tinerilor trimiși în vacanțe: 8,8 milioane lei

Cadoul făcut de Gabriela Firea tinerilor între 18 și 35 de ani îi costă pe bucureșteni 8,8 milioane de euro, potrivit anunțului de achiziție postat pe site-ul oficial de licitații. E vorba despre o sumă pe care Centrul pentru Tineret, aflat în subordinea Primăriei București, o va plăti pentru cazarea, masa și cursurile predate tinerilor trimiși în vacanță la mare pe banii contribuabililor, scrie G4Media.ro.

Până la acest moment nu a fost afișat numele câștigătorilor contractului de 8,8 milioane de lei, contract împărțit pe mai multe loturi (cazare în Neptun, Vama Veche, Costinești, Venus, Olimp).

Reamintim că Primăria Capitalei a lansat, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului București, cea de-a doua ediție a programului ” Școala de Vară”, desfășurată în perioada 5 August -29 Septembrie 2018, prin care studenții și tinerii cu vârsta între 18 – 35 de ani pot petrece 7 zile pe litoralul românesc, având cazarea și 3 mese pe zi gratuite. Este ultima din șirul lung de pomeni date de Primăria București diferitelor categorii de alegători, în timp ce investițiile în infrastructura orașului întârzie.

În urmă cu o săptămână, un alt cadou pe banii bucureștenilor a fost făcut de primărie cetățenilor peste 50 de ani, trimiși gratuit la mare în Grecia, într-o excursie all-inclusive de 8 zile.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Pe ce mai dă bani Compania Națională de Drumuri: 10.000 de euro lui Chirieac pentru știri pozitive

Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, a plătit 43.000 lei firmei DC News, controlată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: