Home / ACTUALITATE / Căcănarii ăștia doi câștigă 15.000 și 25.000 de euro pe lună și cerșesc bani de la săraci pentru a-și plăti amenda

Căcănarii ăștia doi câștigă 15.000 și 25.000 de euro pe lună și cerșesc bani de la săraci pentru a-și plăti amenda

Antena 3 derulează o campanie prin care le solicită românilor să contribuie cu bani la despăgubirile pe care Mugur Ciuvică și Mihai Gâdea trebuie să le platească șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. Aceștia își intitulează campania ”Dați un chior pentru Koveși”, în mod batjocoritor, însă conturile prezentate sunt reale, Gâdea și Ciuvică chiar așteaptă ca telespectatorii postului, în majoritate pensionari, să le trimită bani.

Potrivit informațiilor prezentate de Reporter Virtual, citat de B1 TV, Mugur Ciuvică încasează un salariu de 15.000 de euro în fiecare lună pentru prestațiile de la Antena 3. De asemenea, salariul lui Mihai Gâdea este de 25.000 de eruo pe lună.

Curtea de Apel Ploiești a decis, marți, ca șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâții Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica și SC Antena 3.

De asemenea, SC Antena 3 SA și Mihai Gadea sunt obligați de instanță să formuleze scuze publice față de Kovesi, precum și să redea, în mod public și în integralitate, dispozitivul hotarârii Curții în termen de maxim cinci zile de la data rămânerii definitive a acesteia, după cum urmează: Antena 3 SA în cadrul fiecarui buletin informativ al zilei, pe parcursul a trei zile consecutive, precum și pe platforma online a acesteia, iar Mihai Gadea în cadrul emisiunii realizate de acesta.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Radiografia spitalului Săpoca: personal nepregătit, salarii uriașe, pacienți legați de pat, camere neaerisite

Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă  Săpoca (judeţul Buzău) a cheltuit luna trecută …

2 comments

  1. Sa ma ierte D-zeu dar daca vor fi pensionari care le vor da bani celor de la Antena inseamna ca sunt saraci cu duhul .In alta ordine de idei mi se pare o obraznicie,mojicie ,impertinenta simulte altele de genul sa ceri bani de la telespectatori ,de parca ei ar fi fost in proces cu Kovesi

  2. Realitatea tristă de astazi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: