Home / POLITICĂ / BREAKING Cioloș și USR se pregătesc să facă echipă pentru la alegerile europarlamentare

BREAKING Cioloș și USR se pregătesc să facă echipă pentru la alegerile europarlamentare

Liderul Mișcării România Împreună, Dacian Cioloș și liderul USR Dan Barna s-au întâlnit, duminică, într-un restaurant din Capitală. Cei doi au discutat despre posibilitatea participării pe liste comune la europarlamentare, scrie G4Media.ro.

“Am discutat şi despre europarlamentare, e o posibilitate deschisă”, a spus Dacian Cioloș, care a exclus însă o posibilă fuziune între cele două partide: “Este exclusă o fuziune cu USR. Nu se pune problema. Sunt două partide care au multe puncte în comun, dar cred că sunt şi complementare din anumite puncte de vedere. Noi avem şi o parte de electorat diferită la care ne adresăm. Partidul nostru pare să aibă priză în mediul rural, pe care vrem să o cultivăm”.

Cioloș a lăsat deschisă portița pentru o eventuală candidatură la președinție în 2019, așa cum o mai făcuse în trecut. “Aşa cum am mai spus, orice posibilitate e deschisă. Lucrurile acestea le vom decide după ce vom avea o discuţie în partid, evident după finalizarea înregistrării sale şi vom avea discuţii despre strategia politică pe care o avem. Intenţia noastră este să avem candidaţi pe care să îi susţinem la toate alegerile care vor avea loc până în 2020. Pe de altă parte nu excludem nici alianţe”, a spus Cioloș la România TV.

”Au existat sondaje care arată că  peste 70% la suta din electoratul celor două partide așteaptă liste comune la europarlamentare”, susțin surse din USR.

Pe baza sondajelor de acum , fiecare din cele doua partide ar câștiga între 3 și 5 de poziții de europarlamentar, iar pe liste comune între 10 și 12.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

PNL și PSD, dispută pe tema amantelor din ministere: Și ele sunt oameni

PNL a anunțat deja că, în cazul în care ajunge la guvernare, va reduce numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: