Home / POLITICĂ / Băsescu: Tăriceanu nu are nicio şansă la prezidenţiale! Este politicianul care şi-a trădat toţi partenerii

Băsescu: Tăriceanu nu are nicio şansă la prezidenţiale! Este politicianul care şi-a trădat toţi partenerii

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, sâmbătă seară, că politicianul care ”şi-a trădat toţi partenerii” este Călin Popescu Tăriceanu, acesta urmând să rupă alianţa cu PSD în momentul alegerilor prezidenţiale.

Traian Băsescu a fost întrebat, sâmbătă seară, la un post tv, dacă consideră că Legea offshere ar putea duce la destrămarea Alianţei PSD – ALDE şi a negat, scrie newsteam.ro.

”Cred că europarlamentarele îi prind împreună ”, a spus Băsescu, conform news.ro.

Acesta a afirmat că ”politicianul care şi-a trădat toţi partenerii este Călin Popescu Tăriceanu”, acesta urmând să rupă alianţa cu social-democraţii la alegerile prezidenţiale.

”Cred că-şi dă seama că nu are nicio şansă. El ar purea avea şanse să fie un partener onorabil pentru Iohannis dacă ar avea susţinerea PSD. Dar PSD nu poate concepe să nu aibă candidat, chiar ştiind că pierd. Ar fi prea umilitor pentru un partid de dimeniunile PSD să nu aibă candidat, deci nu cred că-l va accepta pe Tăriceanu. El are opţiuni de încredere şi opţiuni de vot tocmai pentru că este aliatul PSD şi unii PSD-işti îl girează cu încredere. Când se vor despărţi, să-l vedeţi pe Tăriceanu ce se prăbuşeşte la încredere”, a mai spus Băsescu.

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Dezvăluiri din Parlamentul moldovean: Norica Nicolai, pe statul de plată al lui Plahotniuc

Deputatul moldovean Dumitru Alaiba se declara revoltat de afirmatiile ministrului de Externe al Romaniei, Teodor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: