Home / POLITICĂ / Băsescu îl susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei: ”Viața lui politică înseamnă București”

Băsescu îl susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei: ”Viața lui politică înseamnă București”

Fostul preşedinte Traian Băsescu, acum europarlamentar în grupul Partidului Popular European din partea PMP, a făcut în această seară o declaraţie surprinzătoare legată de bătălia pentru Primăria Capitalei, scrie Ziaristii.com.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Traian Băsescu spune că el, personal, îl susţine deschis pe Nicuşor Dan, fondatorul USR, dacă acesta va decide să candideze ca independent la Primăria Capitalei.

„Dacă Nicușor Dan va candida și independent voi ruga PMP să îl sprijine. E un om competent și și-a dedicat întreaga activitate Bucureștiului. Viața lui politică înseamnă București. Nu cred că este zonă pe care să nu o cunoască. Problema este dacă va avea curaj să implementeze ce știe”, a declarat Traian Băsescu.

Nicuşor Dan a fost desemnat deja candidat al USR la Bucureşti, dar USR este în alianţă cu PLUS, partidul lui Dacian Cioloş, care are propriul candidat: Vlad Voiculescu.

Între candidatul USR şi cel al PLUS are loc o competiţie ce iniţial părea iniţial normală, dar care riscă să devină o problemă pe măsură ce ambele partide menţin starea de incertitudine privind candidatul USR-PLUS la Primăria Capitalei.

Nicuşor Dan, în paralel, nu este curtat doar de PMP, ci şi de formaţiuni mult mai puternice decât PMP-ul lui Traian Băsescu, cum ar fi PNL.

Liberalii nu au decis nici ei cine va fi candidatul PNL la Bucureşti, iar Nicuşor Dan este una dintre variantele cele mai vehiculate în partid.

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Va curge lapte și miere! Șapte parlamentari ALDE și-au anunțat transferul la PNL

Trei senatori ai ALDE si-au anuntat miercuri transferul la PNL. Marti, alti patru deputati ALDE …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: