Home / POLITICĂ / Avalanşă de înscrieri în PLUS, noul partid al lui Cioloş. USR reacționează rapid la aflarea acestei vești

Avalanşă de înscrieri în PLUS, noul partid al lui Cioloş. USR reacționează rapid la aflarea acestei vești

La scurt timp de la anunţul privind legalizarea noului partid al lui Dacian Cioloş, interesul celor dornici să se alăture fostului premier a explodat.

La 24 de ore de la anunțul de înființare a PLUS, am primit peste 7.500 de cereri de adeziune. Vă așteptăm alături de noi! —> https://www.ro.plus/adeziune, a scris Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.

Ieri, la Cluj, Dacian Cioloş a anunţat surpriza surprizelor: noul său partid se va numi PLUS şi a fost deja înregistrat legal!

Anunţul a făcut furori pe internet şi în mediul politic, pentru că toată lumea se aştepta ca fostul premier şi echipa sa să continue formalităţile pentru înregistrarea Mişcării România Împreună. Acest demers a fost blocat prin contestarea rău-voitoare în justiţie, ceea ce i-a făcut pe iniţiatorii Platformei România 100 să se replieze şi să folosească o cale secretă, aparent fără legătură cu numele lui Cioloş. Aşa a apărut PLUS.

Citește și ”Aici, USR TV! Tânărul partid şi-a făcut televiziune online, exasperat de manipularea mediatică

USR este singurul partid, până la acest moment, care i-a felicitat pe Dacian Cioloş şi colegii săi din PLUS pentru legalizarea noului lor partid. Cele două grupări politice au dat tot mai multe semne în ultima vreme că pot juca un rol comun pentru viitoarele alegeri sau viitoarea guvernare.

„Îi doresc succes lui Dacian Cioloş și echipei din jurul lui, cu noul partid PLUS. Noul partid este un mare câștig pentru democrația românească. Ei vor continua să fie partenerii noștri cei mai apropiați. Știu că USR și PLUS au aceleași obiective, de a salva România de corupție și sărăcie. Trebuie să ne implicăm toți în lupta pentru Europa, pentru civilizație, pentru bunăstarea oamenilor cinstiți din România. Va trebui să luptăm împreună, fără compromisuri, împotriva corupției și grupului infracțional organizat PSD-ALDE ce încearcă să ne îndepărteze de Uniunea Europeană.

La următoarele alegeri, românii trebuie să aibă alternative serioase la coaliția PSD-ALDE, să dovedească că sunt uniți împotriva corupției și penalilor, să demonstreze – prin vot – că vor o Românie curată, prosperă și europeană. Vă încredințez că facem tot ce este în puterea noastră pentru a oferi această alternativă.”, a scris liderul USR Dan Barna pe Facebook. (Sursa: Ziaristii.com)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

PNL și PSD, dispută pe tema amantelor din ministere: Și ele sunt oameni

PNL a anunțat deja că, în cazul în care ajunge la guvernare, va reduce numărul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: