Home / ACTUALITATE / ATENȚIE! Referendumul nu este despre adopție. Homosexualii POT adopta copii în prezent

ATENȚIE! Referendumul nu este despre adopție. Homosexualii POT adopta copii în prezent

Asociația VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie a demontat o informație falsă în legătură cu referendumul ce va avea loc în zilele de 6-7 octombrie, cu privire la modificarea Constituției în sensul redefinirii familiei.

„Referendumul din 6-7 octombrie nu are legătură cu adopția. Mai mult, adopția de către un homosexual este permisă și în prezent. Interdicția unui asemenea drept pe considerente de orientare sexuală nu este permisă de instrumentele internaționale obligatorii pentru România”, arată Asociația VeDem Just.

Promotorii acestui referendum mobilizează oamenii la vot motivând că așa vor fi protejați copiii.

În unele școli, preoții au început să meargă la ședințele cu părinții, în școli, și răspândesc pliante în care oamenii sunt încurajați să meargă la referendum și să voteze „Da”.

În Brașov au apărut inclusiv afișe publicitare în centrul orașului, cu mesajele „vino la referendum” sau „apără copiii României”. „Dacă nu vii la vot, doi bărbați vor putea adopta un copil, iar în școală copiii vor fi învățați că mama nu e femeie și tata nu e bărbat”, scrie pe unul dintre afișele în care oamenii sunt chemați la referendum.

În plus, pe un bloc din centrul Timișoarei a apărut un banner cu un mesaj care se vrea a fi unul care să îi încurajeze pe oameni să participe la referendumul pentru familie și să voteze pentru căsătoria dintre un bărbat și o femeie, altfel „doi bărbați vor putea adopta copilul tău”.

De altfel, chiar mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, i-a îndemnat pe credincioşii de toate confesiunile să participe la referendumul pentru familie, punctând faptul că prezenţa este foarte importantă şi, dacă nu vor participa şase milioane de persoane, acesta nu va fi validat. Mitropolitul s-a referit în cuvântul său și la cei pe care „Biserica nu o să-i căsătorească niciodată”, susţinând că aceştia vor veni să ceară dreptul de a se căsători şi „vor lua şi copiii noştri, pentru că ei nu pot face copii”. (Sursa: Digi24)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

O parte din cadrele medicale de la Spitalul din Suceava refuzau să poarte echipamente de protecție

Generalul-maior în rezervă Ionel Oprea, recent numit secretar de stat în Ministerul Sănătății, a declarat …

One comment

  1. Ne întoarcem veseli și bezmetici in bezna trecutului:

    *La intoleranta religioasa a evului mediu , doar ca loc sa ardem pe rug vrăjitoare si eretici, vom arde, metaforic vorbind, fel de fel de minorități, după cum decid, desigur, puternicii zilei..

    * La noaptea totalitarismului de dinainte de 1989 când partidul le înlocuia si decidea samavolnic pentru cele trei puteri in stat, legislativa, executiva si judecătorească, iar secretarul general al PCR se substituia partidului si decidea in locul acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: