Home / ACTUALITATE / Arafat, nemulţumit de presă după cazul fetiţei în comă ţinută ore în şir la UPU

Arafat, nemulţumit de presă după cazul fetiţei în comă ţinută ore în şir la UPU

Şeful DSU, Raed Arafat, a reacţionat după ce presa a relatat sâmbătă că o fetiţă intrată în comă după un accident provocat de tatăl ei, băut, a fost ţinută ore în şir la UPU Râmnicu Vâlcea. Nemulţumit de faptul că în presă s-a scris că sistemul de urgenţă a “batjocorit” o fetiţă de 10 ani accidentată şi că ambulanţa Vâlcea a ratat „întâlnirea” cu elicopterul SMURD trimis să preia copila, Arafat susţine că lucrurile stau chiar invers faţă de cum au fost prezentate, scrie Epoch Times România.

Sunteți mulțumiți de măsurile luate de Guvernul Orban de la preluarea frâielor și până în prezent?

View Results

Loading ... Loading ...

Mai exact, Arafat afirmă, într-o lungă postare pe Facebook, că, de fapt, toţi cei implicaţi au făcut tot posibilul pentru ca fetiţa să primească cea mai bună îngrijire, numai că nu putea niciunul să controleze timpul şi să-l oprească astfel încât copila să poată fi preluată de elicopter înainte de a se lăsa întunericul care făcea ca decolarea elicopterului să fie foarte riscantă pentru ea.

Reamintim că o fetiţă de 10 ani a fost grav rănită, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier provocat de tatăl ei, care s-a urcat băut la volan. În urma accidentului, fetiţa a intrat în comă de gradul 3.

Având în vedere gravitatea situaţiei, la faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD. Elicopterul SMURD Craiova a ajuns la Vâlcea, însă a făcut cale-ntoarsă fără pacient. Cristina Geormăneanu, medicul de gardă de la SMURD Craiova, a declarat, pentru MEDIAFAX, că ambulanţa nu a ajuns la locul stabilit de întâlnire, iar elicopterul a decolat după 10 minute de aşteptare pentru că apunea soarele.

Click AICIPeste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte. 

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Direcția de Sănătate București a recunoscut un deces cu coronavirus abia după ce a scris presa

Cotidianul Libertatea a relatat luni că o bătrână de 87 de ani care a murit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: