Home / POLITICĂ / Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, s-a înscris în USR – dacnews.net

Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, s-a înscris în USR – dacnews.net

Consultantul economist şi antreprenorul Andrei Caramitru, fiu al actorului Ion Caramitru, a anunţat că s-a înscris în partidul Uniunea Salvaţi România (USR) şi că va lucra la o variantă de program de guvernare.

„Am făcut asta ca să îmi respect promisiunea pe care am făcut-o public pe 10 august. Ca voi face totul ca să scăpăm de ciuma PSD şi că – la sfârşit – îi vom pedepsi. Şi vom reconstrui o ţara europeană. Fac asta pentru bunicul meu omorât în închisorile comuniste şi pentru copiii mei”, a scris Andrei Caramitru pe pagina de Facebook.

Cu o experienţa de 20 ani în domeniul economic, Andrei Caramitru a fost partener senior al McKinsey la nivel global şi a fondat biroul lor din România. A condus sute de proiecte în peste 20 de ţări, a coordonat biroul din Bucureşti al McKinsey şi activitatea lor pe telecomunicaţii, media şi tehnologie la nivel european. A lucrat şi la banca de investiţii UBS în Elveţia şi Londra şi la Boston Consulting Group în Viena. În prezent este antreprenor – coordonează un fond de investiţii în IT fondat în Olanda, scrie News.ro.

Citește și ”Top 10 condamnați penal care scapă de sentințe dacă Dăncilă dă ordonanța – dacnews.net

Potrivit site-ului USR, Andrei Caramitru a devenit consilierul preşedintelui Dan Barna pe programul de guvernare al partidului.

„Andrei Caramitru se va implica în elaborarea programului de guvernare al USR şi va coordona o serie de policy brief-uri pe care USR le va publica lunar în perioada viitoare. Primul policy brief intitulat „USR repară după PSD” a fost lansat pe 17 ianuarie şi face o analiză a economiei după doi ani de guvernare PSD-ALDE”, conform usr.ro. (Sursa: Digi24.ro)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ei sunt parlamentarii de Olt care de 10 zile fug de cazul Caracal

Nici macar unul dintre senatorii si deputatii care reprezinta judetul Olt in Parlamentul Romaniei nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: