Home / ACTUALITATE / Andreea Berecleanu a părăsit Antena 1 pentru că ”nu acceptă situații impuse”

Andreea Berecleanu a părăsit Antena 1 pentru că ”nu acceptă situații impuse”

Plecarea Andreei Berecleanu de la Antena 1 a fost o acțiune de forță a trustului lui Dan Voiculescu, care și-a „executat” astfel un om care „nu a acceptat situații impuse” și nici „să se dezică de principiile sale”. Trustul Varanului a înlocuit-o imediat cu Alessandra Stoicescu, o prezentatoare care, în 10 ani de Antena 3, a demonstrat o crasă lipsă de principii și o mare disponibilitate la compromisuri degradante, scrie Ziaristii.com.

Cine credeți că are cele mai multe șanse să câștige primăria Capitalei?

View Results

Loading ... Loading ...

După 17 ani la principalul jurnal de știri al Antenei 1, Andreea Berecleanu a plecat cu multă discreție. Și totuși, în mesajul ei de adio n-a putut să nu strecoare câteva explicații străvezii despre cauzele dispariției sale surprinzătoare de la pupitrul Observatorului.

În mesajul postat miercuri pe pagina sa de Facebook, Andreea Berecleanu a dat de înțeles că i-au fost impuse lucruri pe care nu le-a acceptat. Frazele-cheie: „Nu voi accepta situații impuse” și „Nu mă dezic de principiile mele”.

Joi, Andreea Berecleanu a revenit cu un nou mesaj, în care a amintit, cu subînțeles, de „oameni incapabili de a crea energii pozitive; mai mult, cei care distrug până la autodistrugere”.

Andreea Berecleanu – miercuri

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi, drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță!”

Andreea Berecleanu – joi

„Am sute de mii, milioane de prieteni. Și eu am crezut toată viața că am doar câțiva, aceiași de peste 20, 30 de ani. Această energie, acest vibe îl pot da doar anumiți oameni, cei ca voi. Asta nu trebuia să fie oprit în niciun fel de către cei incapabili de a crea energii pozitive. Mai mult, cei care distrug până la autodistrugere. Dar noi suntem mai presus, atât voi în viețile voastre de oameni buni și frumoși, cât și eu, cu viața mea liniștită și normală.”

Click AICI! Peste 13.000 de persoane te așteaptă să te alături grupului de Facebook ”România EUROPEANĂ” pentru a dezbate cele mai interesante subiecte.

Dacă vrei să dormi liniștit, trezește-te! Și nu uita că un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

BREAKING Șefa de la Terapie Intensivă a spitalului Gerota, în stare critică

Vineri noaptea, Digi 24 a difuzat o știre sumbră: șefa secției ATI (Anestezie – Terapie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: