Home / ACTUALITATE / Ana Birchall : ”Șmecheriile introduse de Comisia Iordache au făcut posibil atât de mult rău” în cazul recursului compensatoriu

Ana Birchall : ”Șmecheriile introduse de Comisia Iordache au făcut posibil atât de mult rău” în cazul recursului compensatoriu

Ana Birchall, fost ministru al Justiei, isi manifesta satisfactia fata de decizia Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor de a abroga recursul compensatoriu, scrie Aktual24.ro. Ea condamna inca o data ” smecheriile introduse de Comisia Speciala Iordache, care au facut atat de mult rau”.

Care credeți că este cea mai mare prioritate a guvernului PNL în perioada imediat următoare?

View Results

Loading ... Loading ...

„Astazi, colegii deputati din Comisia Juridica a Camerei Deputatilor au votat in favoarea abrogarii recursului compensatoriu.

Maine, legea va merge la votul final si sper sa fie adoptata astfel incat smecheriile introduse de Comisia Speciala Iordache, si care au facut atat de mult rau, sa dispara, cel putin pentru viitor, odata pentru totdeauna!

Romanii au dreptul si trebuie sa se simta din nou protejati, iar aceasta decizie, pe care am sustinut-o din primele discutii pe care le-am avut pe aceasta tema, este un pas important pentru recastigarea increderii fiecarui roman in justitia din Romania!

Ii rog pe colegii din Parlamentul Romaniei sa priveasca acest vot ca pe o readucere a justitiei din Romania pe fagasul normal si sa demonstreze ca nu au participat la acele lovituri miselesti impotriva justitiei”, a scris Birchall pe Facebook.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Corect era ca Iohannis să retragă decorațiile tuturor celor condamnați penal, nu preferențial

Fostii sportivi Ilie Nastase si Gica Popescu nu se afla pe lista persoanelor carora presedintele Klaus Iohannis le-a retras, miercuri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: