Home / POLITICĂ / Adrian Năstase face dezvăluiri incomode despre Dragnea

Adrian Năstase face dezvăluiri incomode despre Dragnea

Fostul premier Adrian Năstase a lansat un nou lider PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus că Dragnea nu a înţeles care a fost miza Congresului şi că l-a folosit strict ca pe o reglare de conturi, relatează realitatea.net.

„Am discutat cu el (Dragnea n.red.) o vreme. Mă căuta. Dar în ultimele luni n-am mai avut un dialog. Bănuiesc că prezenţa mea la Congres ar fi fost deranjantă, deşi activitatea mea a fost legată strict de interesele partidului. Cred că a fost deranjat strict de scrisoarea lui Bădălău, mai ales că Bădălău m-a consultat. Congresul a fost doar o reglare de conturi. Să o scoţi complet din joc pe Ecaterina Andronescu e o mare greşeală. Dragnea nu a înţeles care e miza acestui Congres sau mai bine spus Congresul a rămas fără o miză„, a explicat Năstase într-un interviu pentru Adevarul.

Întrebat dacă situaţia era mai bună cu Liviu Dragnea în funcţia de premier, Năstase a precizat că funcţia aceasta ar fi însemnat „o singură unitate de comandă” şi că „înclină să creadă că era mai bine”.

„Înclin să cred că da. Ar fi existat o singură unitate de comandă. Şi el ar fi vrut să arate o capacitate managerială remercabilă. Frustrările care au urmat au dus la tensiunile interne care au măcinat guvernul. Nu este în ordine ca şefii de organizaţii să decidă Consiliul Naţional nu s-a mai întrunit de nu ştiu cât timp”, a mai spus Năstase.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

About expresmedia.ro

Check Also

Ei sunt parlamentarii de Olt care de 10 zile fug de cazul Caracal

Nici macar unul dintre senatorii si deputatii care reprezinta judetul Olt in Parlamentul Romaniei nu …

One comment

  1. nastase un socialist putred de bogat cu un staif intelectual de netagaduit. pacat ca desteptaciunea lui a pus-o in slujba minciunii,manipularii imbogatirii lui si a familiei. nu a facut nimic bun pt romanii care au avut incredere in el !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: