PSD seamănă în aceste zile mai degrabă cu o sectă sinucigașă decât cu un partid politic. Declarația în care conducerea partidului acuză „Statul Paralel și Ilegitim” are o legătură evidentă cu zona psihiatriei și nu cu cea a comunicării publice într-un sistem democratic.

Inventarea unui inamic exterior prin care să fie justificate toate ratarile liderului și ai celor care-l susțin arată gradul de neputință și disperare la care a ajuns Liviu Dragnea, dar și o parte din PSD.

Șeful ”social-democraților” a înțeles în ultima sa vizită la DNA că nu mai există scăpare, nimeni nu vrea să negocieze cu el, astfel că a decis să se răzbune sau, dacă vreți, să producă pagube cât mai mari sistemului politic din România.

Atât de perfid și diabolic este Dragnea, încât a reușit să îl determine și pe Călin Popescu Tăriceanu să apeleze la sintagma ”Statul Paralel și Ilegitim”. Astfel, vine al doilea om în stat și ne descrie un stat paralel pe care nu îl înțelege nimeni foarte clar. De unde-l iei și cum te lupți cu el? Rămâne un mister…

Domnul Tăriceanu a fost premier în 2008. Atunci nu l-a auzit nimeni nici măcar o dată vorbind despre statul paralel. Știți când și-a dat seama că există acest stat paralel? Când și el a fost chemat la DNA. Până să fie chemat la DNA, statul paralel nu exista în vocabularul domnului Tăriceanu. După, a început să apară.

Dacă ar exista acest stat paralel, atunci domnii Tăriceanu, Dragnea și alți domni și doamne înseamnă că sunt de-a dreptul inutili acolo unde sunt ei acum. Fiindcă ei reprezintă în acest moment statul. Doi, să facă un pas concret. Altfel, doar dacă ieși la televizor și vorbești despre o fantomă, care n-are nume, n-are niște acțiuni concrete. Ba da, sunt niște acțiuni concrete. Domnii aceștia uită să spună care sunt acțiunile acestui ”Stat Paralel și Ilegitim” cu care se luptă ei: dosarele lor penale.

3 COMENTARII

  1. Toate problemele sunt false (false flag?!)! Delirul lui dragnea are alta explicație! Cat e de greu de văzut ca prăpăditul n-a realizat nimic din ce și-a propus! I-a fost frică de manifestanți când cu OUG 13? Posibil! Dar asta ar da dimensiunea exactă a puterii lui: „ZERO”! Si atunci, ceea ce se întâmplă este rezultatul unui joc politic ieftin al Bruxelles-ului. Elitei occidentale nu-i place dragnea dar, în aceeași măsură, nu-i place strada! Indiferent de atitudinea afișată de Juncker și Timmermans! Pe fondul acestei perversități cu greu disimulate au avut loc evoluțiile antidemocratice din Polonia, Ungaria și România! Deci, dragnea nu se teme de manifestanți! Obrăznicia cu care se manifestă față de ei e cea mai bună dovadă! Se teme de altceva! A fost împușcat el Ceaușescu… Si nu poate fi împușcat dragnea? Hai sa fim serioși! Dar este ținut în geam doar pentru a se bloca o eventuală victorie formală a „străzii”! Până la alegeri! O mazilire a psdragnea pe bază de vot trebuie să lipsească strada de conștiința că ea poate controla fenomenul politic! Acesta trebuie să rămână „democratic” dar controlat de cine trebuie! PS – Dragi #REZIST enti, pregătiți-vă să fiți vânduți chiar de „prietenul” vostru Iuda (UE)… Si când zic „pregătiți-vă” mă refer la toate chestiile la care nu v-ați fi gândit (trădarea unora dintre voi, campanii denigratoare, din astea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here