Comportament halucinant al unui poliţist de 27 de ani din Alexandria, județul Teleorman! Acesta pare a fi portretul-robot al infractorului amoral care ține să comită toate păcatele, scrie Ziaristii.com. Întrebarea e: ce caută un asemenea individ în Poliție și în Biserică?!

Isprăvile polițistului din Teleorman:

  • a furat mașina unei curier care livra mâncare;
  • a urcat beat la volan;
  • pe deasupra, era și drogat;
  • zice că nu s-a drogat, ci a mâncat un covrig cu mac;
  • păcatul minciunii nu-l împiedică să cânte în corul bisericii, ca diacon

Aflat sub influenţa alcoolului şi a drogurilor (opium), polițistul de 27 de ani a fost depistat după ce a furat maşina unui angajat al unei societăţi comerciale, a anunţat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Precizările au fost făcute după ce în presa locală a apărut informaţia conform căreia poliţistul ar fi furat maşina unei curier care livra mâncare.

„În referire la informaţiile apărute în spaţiul public, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: la data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de către angajatul unei societăţi comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism”, precizează IPJ Teleorman.

Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat de 27 de ani, poliţist în cadrul Poliţiei municipiului Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.