Nicusor Dan a anuntat, miercuri, care vor fi primele masuri pe care le va lua imediat dupa ce se va instala ca primar al Capitalei, scrie Aktual24.ro.

Prima masura va fi deschiderea usilor mari ale primariei, intrarea principala pe care intra doar Gabriela Firea, pentru toti bucurestenii.

O alta masura imediata va fi demiterea inaltitilor fucntionari din Primarie care au condamnari penale.

„O sa vedeti niste demiteri de oameni din aparat. Daca justia a decis ca au incalcat legea este evident ca nu mai au ce sa caute in primarie”, a mentionat Nicusor Dan,

Inca o masura urgenta va fi anularea programelor „ilegale” infiintate de Firea, cum ar fi cel prin care se ofera cate 1.000 de euro pentru donare de plasma celor care s-au vindecat de coronavirus.

”Acele proiecte care sunt ilegale vor inceta. Acel proiect prin care se stimuleaza financiar oamenii sa doneze plasma va fi anulat. Nu este legal acest proiect si ii poate pune in pericol pe cei care doneaza. Acest program va fi stopat si bineinteles vom incerca sa promovam donarea de plasma in mod gratuit”, a mentionat Nicusor Dan.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Relaxează-te puțin! Ascultă asta:

3 COMENTARII

  1. Fara penali in functii publice! Cred cu tarie ca acest proiect, o data ce va fi pus in aplicare, va schimba radical felul in care se face politica in Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here