Liviu Dragnea a adus, duminică seara, o seamă de elogii lui Traian Băsescu, despre care a spus „niciodata nu și-a denigrat tara” și că s-a „batut” pentru interesele României.

Întrebat la România TV dacă România se află în pericol de a fi sancționată de UE prin declanșarea articolului 7, Dragnea a dat vina pe Iohannis. În acest context el a adus, în premieră, elogii nemaiauzite în PSD la adresa lui Traian Băsescu.

„Este o operațiune plecată din țară, de la președintele Iohannis, de la Monica Macovei, care alimnetaza permanent cu minciuni. Până la urmă au folosit fotografii de la proteste din alte țări, când jadarmii i-au lovit, erau plini de sânge, să spună că sunt de la protestetele din România. Nu au lăsat nimic la voia întâmplării. Apoi am văzut cu toții că acel domn din mișcarea Rezist cum erau organizați, cum făceau plănuiau să fie cât mai multă emoție, să foloseasac primele rânduri de oameni pașnici, să lovească jandarmii dar să nu vină la ei.

Traian Băsescu niciodată nu și-a denigrat țara, niciodată nu a dat curs unor astfel de acțiuni, Traian Băsescu s-a bătut ca țara asta să legifereze singură, să aibă controlul CCR, s-a bătut pentru orice ar fi putut să creeze avantaje pentru România. Sunt obligat să spun asta, indiferent că suntem adversari politici”, a declarat Dragnea. (Sursa: Aktual24)

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here