Polițistul Marian Godină anunță că fostul comisar Traian Berbeceanu ar putea deveni ministru de Interne. ”Are profilul unui adevarat ministru de interne”, a scris Godina pe Facebook.

Pentru prima dată după ’90 când PSD nu va intra în turul doi al algerilor prezidențiale. Confruntare finală: Dan Barna (USR-PLUS) - Klaus Iohannis (PNL). Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

”Când va apărea cartea lui Traian Berbeceanu, pe care v-o recomand din toată inima, după ce o veti citi, veți înțelege cu ce se ocupă un polițist adevărat, ce cazuri rezolvă, cum le rezolvă și la ce nivel se implică, pentru a sfârși mai apoi arestat și cu o carieră ruinată de niște ticăloși care, cel mai probabil, după ce au fost condamnați la închisoare cu condamnare în primă instanță, vor scăpa din cauza deciziei CCR, prin aceea că faptele lor se vor prescrie până la rejudecare.

Și mai important, veți înțelege cum arată profilul unui adevărat ministru de interne”, a scris Godina.

Marti, Berbeceanu s-a aratat indignat ca sindicatele din politie nu au reactionat in cazul gravelor erori de la Caracal.

”Ma asteptam sa vad reactii ferme ale sindicatelor din politie prin care sa ne asumam greselile, erorile si, acolo unde este cazul, lipsa pe profesionalism, chiar indolenta si nesimtirea.

Ma asteptam ca acestia sa explice clar opiniei publice modalitatile defectuoase in care se fac incadrarile in ultimii ani doar din dorinta de a asigura „numeric” lipsa acuta de personal. Speram sa se vorbeasca despre nepasarea ministerului in ceea ce priveste organizarea pregatirii profesionale adevarate, serioase, temeinice a celor nou incadrati, aruncati fara discernamant in strada dupa primele zile de la incadrare.

Speram ca sindicatele sa explice modul ticalos in care se fac numirile in functiile de conducere, doar prin imputerniciri si delegari succesive, ori prin concursuri trucate, si numai la recomandarea expresa a baronetului politic.

Sa explicam oamenilor de ce le-am inselat increderea, de ce nu suntem in stare sa le mai garantam siguranta.

Si, DA, speram ca sindicatele si membrii acestora sa se alature miilor de civili, sa protesteze acum in strada impotriva destructurarii sistematice a politiei nationale.

Daca nu acum, atunci cand?”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

Ministrul de Interne Nicolae Moga a demisionat marti din functie.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Parchetul General spulberă minciunile Poliției: ”Procurorii nu le-au interzis polițiștilor să intre în casa lui Dincă”

PSD: ”Tragedia de la Caracal a fost orchestrată de servicii ca să distrugă partidul”

România ignoră de 8 ani cerințele europene de a localiza ”în câteva secunde” pe cel care apelează 112

CCR confirmă: PSD a modificat Codurile penale pentru infractori precum monstrul din Caracal

2 COMENTARII

  1. Pai e nasul tau de cununie, normal ca il lauzi. Iar tu, mai degraba povesteste cum ai turnat pe seful tau dupa mult timp de la comiterea acelor abuzuri pentru ca esti mamaliga, nu ai vana de politist. Aia se numeste tainuire, mister. Apoi ai scris o pentru prosti si gata…hop ce mare politist. Nu stiu cum de nu te-au dat astia afara din politie la ce declaratii faci pe facebook. Esti politist, nu comic. Chinui si animalul ala acum…poate se sesizeaza si protectia animalelor. Stiu ca esti frustrat ca nu ai intrat la academie, dar intelege ca atat poti tu. Acolo trebuie seriozitate nu mistocareala ieftina.

  2. Asa sa se intample. Acest om, reprezinta pentru mine, renasterea comisarului Alimanescu.
    Doresc sa ajungeti , de Maine, Ministrul de Interne si ss faceti o curatenie totala in minister cat si in sectiile de politie, unde sunt extrem de multi politisti CORUPTI. Da, sunt politisti CORUPTI ! MULTI.
    Si asta , coruptia politistilor, omoara oameni.
    Dl.Berbeceanu, sunteti deja ptr.mine, Ministrul de Interne. Va urez multa sanatate.

Comments are closed.