După ce societatea civilă a reacționat, acuzându-l direct pe Iohannis că a adus un atac direct atât la adresa avertizorilor de integritate, cât și a libertății presei, a venit rândul ca președintele României să fie ținut în șah de Laura Codruța Koveși.

Nu poți scoate PSD-ul din Iohannis, dar îl poți scoate pe Iohannis din PSD

Klaus Iohannis iese public și amenință jurnaliștii și avertizorii de integritate. Da, Klaus Iohannis! Nu Dragnea, nu Ciolacu, și nici alt lider al PSD!

„Cineva, și știm cine, a considerat că e bine să-l dea pe surse”, declara Iohannis despre sinistrul proiect de lege care a ținut ocupat agenda publica o bună perioadă de timp.

La scurt timp după nefericita afirmație, 45 de ONG-uri îl acuză direct pe Iohannis că „a adus un atac direct atât la adresa avertizorilor de integritate, cât și a libertății presei”.

Nu noaptea, ci ziua, dar tot ca hoții!

La scurt timp, USL-iștii lui Iohannis modifică legea astfel încât raportarea anonimă să fie exclusă din lege, iar avertizorii anonimi să nu mai beneficieze de nici o protecție, plus multe alte mizerii securistoide.

Camera Deputaților a adoptat, pe 29 iunie, o lege care îi vulnerabilizează pe avertizorii de integritate, în loc să îi protejeze și să îi încurajeze să demaște corupția.

Iohannis și-a găsit NAȘUL. Ghinion!

Laura Codruța Kovesi, anunță că analizează o posibilă sesizare la Comisia Europeană pentru activarea mecanismului de condiționarea a fondurilor europene de statul de drept în România din cauza modului în care a fost transpusă directiva privind avertizorul de integritate.

Avertizorii de integritate sunt o sursă esențială de informații.

În acest context, Parchetul European condus de Laura Codruța Kovesi a transmis un comunicat de presă prin intermediul căruia anunță că – dacă România nu ia măsuri – ar putea cere condiționarea finanțărilor UE pentru țara noastră.

1 COMENTARIU

  1. Kovesi o sa isi construiasca razbunarea impotriva tradatorului.
    Va veni vremea cand il vom vedea bagat la puscarie de Kovesi.
    Merita din plin, el si cu toata clica lui de hoti si mincinosi.

Comments are closed.