Barbatul care a incediat o fata de 17 ani din Mehedinti a murit luni seara in Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, dupa ce a incercat sa se spanzure in arestul IPJ Mehedinti, folosind lenjeria intima si tricoul, anunta Aktual24.ro.

”El a venit de la inceput foarte grav, a facut acolo stop cardio-respirator, in penitenciar, in momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanta si adus in stare grava, in coma de gradul 4 la noi, fara sanse practice de a supravietui. Starea s-a agravat permanent, a aparut febra mare de tip central care nu mai scadea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am asteptat sa prinda dimineata. A decedat aseara, pe la 11.30”, a declarat la Antena 3 Radu Iman, managerul Spitalului Judetean Mehedinti.

Joi, IPJ Mehedinti a anuntat ca Ion Turnagiu, retinut pentru 30 de zile dupa ce a incendiat o fata de 17 ani, a incercat sa se sinucida, folosindu-se de obiectele vestimentare”.

Barbatul a folosit lenjeria intima si tricopul pentru a incerca sa se spanzure. El a fost transportat la Spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Ion Turnagiu a ucis cinci persoane si a fost condamnat la inchisoare pe viata, fiind eliberat dupa 25 de ani.

Dupa ce a incendiat adolescenta, Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 15.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here