Europarlamentarul Mircea Diaconu a anunțat, vineri, la Antena 3 că nu mai vrea să candideze pentru un nou mandat la Bruxelles, în 2019. Însă el a declarat că este dispus să ”muncească în România”, scrie aktual24.ro.

Întrebat la Antena 3 dacă va candida în 2019, Diaconu a declarat că vrea o funcție în România. ”Simt această presiune uriașă, însă nu sunt genul care să stea pe afară. Vreau acasă, corpul meu vrea acasă. Sunt fericit când ajung acasă la Arad, nu mă simt bine afară, mâncarea este de plastic. Dacă e să muncesc, vreau să muncesc acasă, dacă e ceva de muncit”, a spus Diaconu insinuant.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

3 COMENTARII

  1. Dragii mei santeti un popor care va meritati conducatorii…..E cam tarziu sa mai puteri face ceva….Trebuie sa invatati sa va iubiti unul pe altul ..santeti o.natie de oameni dezbinati ,fara educatie si ironía soartei mai faceti si política!Ati stat atatia Ani si Ani de la Revolutie ..
    Dupa perdeluta si acum ce vreti sa invingeti ??cel.mai acum articol din lume e Prostia Romaneasca…aveti atat cat meritati nici mai mult si nici mai Putin!Doar Dzeu mai poate ajuta Tara lui Papura Voda!.. Ati fost Tara care ati judecat un Rege Pana si Bulgarii au recunoscut regatul…va faceti ca munciti si ei conducatorii alesi de voi se fac ca va platesc….Tara trebuie si este condusa de afara ..Romania Pitoreasca ….Romania este si va fi o Tara frumoasa ,cu de toate dar dragilor ce pacat ca este locuita …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.