Banii dumneavoastră au cumpărat cocotieri în Brazilia, informează RISE Project.

La umbra acestora, pe malul Atlanticului, au crescut vile, apartamente de lux, piscine și terenuri de tenis.

Timp de zece ani, reprezentanții a trei grupări anchetate pentru furtul a sute de milioane de euro de la buget și-au construit, în secret, cu bani românești, un mic paradis la mii de kilometri de țară.

Investițiile făcute fără voia dumneavoastră nu vă vor aduce prea curând dividende, însă RISE a cules, la propriu, nucile de cocos din cocotierii pe care i-ați sponsorizat și vi le prezintă în această video investigație.

O poveste braziliană despre Liviu Dragnea, frații Mazăre și reprezentanți ai companiilor Tel Drum și Regiotrans.

 

Nucile lui Dragnea

🌴🌴🌴 Banii dumneavoastră au cumpărat cocotieri în Brazilia.La umbra acestora, pe malul Atlanticului, au crescut vile, apartamente de lux, piscine și terenuri de tenis.Timp de zece ani, reprezentanții a trei grupări anchetate pentru furtul a sute de milioane de euro de la buget și-au construit, în secret, cu bani românești, un mic paradis la mii de kilometri de țară.Investițiile făcute fără voia dumneavoastră nu vă vor aduce prea curând dividende, însă RISE a cules, la propriu, nucile de cocos din cocotierii pe care i-ați sponsorizat și vi le prezintă în această video investigație.O poveste braziliană despre Liviu Dragnea, frații Mazăre și reprezentanți ai companiilor Tel Drum și Regiotrans. 🌴🌴🌴Donați pentru RISE Project – www.riseproject.ro/donatii

Geplaatst door RISE Project op Vrijdag 30 maart 2018

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.