Senatoarea ex-AUR Diana Şoşoacă, renumită pentru ieşirile sale dure privind măştile, obligativitatea vaccinării anti-Covid şi restricţiile instituite de autorităţi în vederea combaterii pandemiei de SARS-cov-2, a revenit în atenţia publicului cu noii afirmaţii controversate: persoanele vaccinate anti-Covid pot fi identificate prin bluetooth, scrie Epochtimes-romania.com.

Şoşoacă a făcut afirmaţia la postul de televiziune News România.

În continuare, redăm dialogul dintre moderator şi senatoare pe această temă:

Şoşoacă: … pe fiolă, un anumit cod. Şi apropo, este verificat şi de mine, şi de mulţi alţii, când sunteţi lângă vaccinaţi, daţi pe bluetooth.

Moderator: Haideţi doamna senator.

Şoşoacă: O să vă apară un cod.

Moderator: Era televizorul.

Şoşoacă: Ştii foarte bine că ţi-am demonstrat, Ovidiu, cu anumite persoane vaccinate care s-au şi speriat, da?

Moderator: Era televizorul.

Şoşoacă: Nu era niciun televizor, da? Era într-o cameră fără nimic. Uitaţi-vă şi ştiu foarte mulţi oameni. Am adresat întrebări, nu ne-a dat nimeni răspuns. Ce sunt cu codurile de la bluetooth ale vaccinaţilor.

Moderator: Haideţi că aşa ceva nu cred.

Şoşoacă: Eee, nu e aşa ceva, aşa e. Nici eu nu am crezut. Am râs până când am văzut acest lucru. În camere era numai telefonul meu, am dat tot la o parte. Eram undeva la ţară.

În noiembrie anul trecut, în plenul Parlamentului, senatoarea a acuzat că românii ar urma să fie vaccinaţi cu forţa în propriile locuinţe de către „Raed Arafat, cu armata lui de cei 90.000 de afgani şi tot felul de imigranţi”.

“Eu vă spun un singur lucru, domnule general Ciucă. Nu ştiu cum e armata acolo, că e cu ordin, ascultare şi supunere, dar vă spun, în calitate de jurist, că există principiul lui Thoreau. Dreptul la nesupunere civică. În momentul în care veţi avea paşaportul verde, sau poate instituiţi paşaportul kaki, aprobat în Parlament, şi veţi impune vaccinarea obligatorie, vă spun că eu, personal, voi scoate cât de mulţi români pot în stradă, şi cred că şi George Simion la fel, şi aveţi cuvântul meu că veţi avea parte de cea mai mare nesupunere civică prin care poporul român îşi va redobândi libertatea.

Eu zic să vă dea Dumnezeu mintea cea de pe urmă. Nu voi putea niciodată să votez un astfel de guvern. În condiţii de dictatură sanitară, numai de dictatură militară nu am nevoie. Şi văd că îl tot păstraţi acolo pe domnul Raed Arafat, cu cei 90.000 de soldaţi care, cumva, vor veni cu o plăcere deosebită peste noi în case. Şi vă spun un lucru: există legitimă apărare. În condiţiile în care veţi încerca să ne obligaţi la vaccinare şi veţi intra peste noi în casă, atunci să ştiţi că avem dreptul să ne apărăm viaţa în legitimă apărare. Dumnezeu să vă dea mintea cea de pe urmă”, afirma Şoşoacă la avea vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.