Jurnalista Marinela Mititelu confirma ca a parasit postul Realitatea Plus pentru o functie in cadrul Guvernul Orban. Ea mentioneaza ca va „coordona echipa de comunicare a viceprim-ministrului Raluca Turcan”, scrie Aktual24.ro.

Care credeți că este cea mai mare prioritate a guvernului PNL în perioada imediat următoare?

  • Eliminare pensii speciale (22%, 1.215 Votes)
  • Alegeri locale în două tururi (19%, 1.058 Votes)
  • Alegeri anticipate (18%, 1.005 Votes)
  • Eliminarea imunității parlamentare (10%, 546 Votes)
  • Autostrăzi, școli și spitale (9%, 491 Votes)
  • Revizuire Constituție și reducerea numărului de parlamentari (7%, 367 Votes)
  • Refacerea legilor pe jutiție și desființarea Secției Speciale (6%, 342 Votes)
  • Eliminarea bugetarilor de LUX (4%, 238 Votes)
  • Absorție superioară de fonduri europene (3%, 184 Votes)

Total Voters: 5.446

Loading ... Loading ...

„Nu voi face politica, nu am si nu voi avea carnet de partid. Voi face strict comunicare, fix domeniul la care cred ca ma pricep. (…) Voi lucra zi de zi in cladirea in fata careia am protestat iernile si verile trecute”, subliniaza Mititelu.

„Dupa 20 de ani de presa, am simtit nevoia sa iau o pauza si sa schimb perspectiva. Voi coordona echipa de comunicare a viceprim-ministrului Raluca Turcan. Nu voi face politica, nu am si nu voi avea carnet de partid. Voi face strict comunicare, fix domeniul la care cred ca ma pricep. Voi lucra zi de zi in cladirea in fata careia am protestat iernile si verile trecute. Si eu vreau un guvern schimbat din temelii, in ciuda scrasnetelor unui sistem anchilozat si refractar la schimbare. Sunt onorata de increderea care mi-a fost acordata. Am gasit aici o echipa entuziasta si dornica sa faca lucrurile bine.

Ma bucur ca am adunat pana acum atat de multi prieteni de mare calitate umana si profesionala. Le multumesc pentru gandurile bune! Le tin pumnii colegilor mei de la Realitatea Plus! Noul proiect va creste, sa fie convinsi de asta.

In ce priveste capitolul pe care il incep aici, puteti conta pe o comunicare onesta si deschisa. Si eu am fost jurnalist acreditat la guvern. Si eu stiu ce inseamna sa nu primesti la timp si cu acuratete o informatie de maxim interes public. Suntem aici sa facilitam transmiterea stirilor catre public.

Traim cu totii in aceasta tara si vrem acelasi lucru: sa mearga lucrurile bine. Avem mult de lucru!”, a scris Mititelu pe Facebook.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.