”Politia română loveşte din nou! Un bărbat, dacă-l pot numi aşa, a luat o femeie din staţie i-a pus mâna la gură şi a vrut să o violeze, având pantalonii în vine. L-a văzut un om şi a început să-l alerge, apoi l-au prins băieţii de la barul din cartier”, descrie un martor al incidentului cele petrecute duminică seara.

Mai departe, oamenii au sunat la 112 pentru a solicita intervenţia Poliţiei la faţa locului, pe Aleea Timonei.

”Au sunat la poliţie, iar poliţia le-a spus că ei nu vin decât dacă au dovezi concrete că ar fi fost tentativă de viol … păi ce concret vrei când femeia aia speriată ţipa că o violează, iar el avea pantalonii în vine? Aveţi grijă pe unde umblaţi, mai ales noaptea, că nu poţi şti peste cine dai. Poliţia a venit după aproximativ 20-25 minute. E inadmisibil”, notează martorul.

Oficial, IPJ Constanţa a transmis că „poliţiştii Secţiei numărul 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa. Deplasată, de îndată, la faţa locului, patrula de poliţie a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat (a lovit-o cu pumnul în faţă), într-o staţie de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanţa. Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.”

La finalul audierilor, în dimineaţa zilei de luni, 29 iulie, bărbatul a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol, fiind introdus în arestul IPJ Constanţa. El mai a mai fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru viol, în anul 2007.

În ceea ce priveşte atitudinea poliţiştilor de la Secţia 5, în clipa în care au preluat apelul la 112, IPJ Constanţa menţionează că o să revină cu detalii.

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Guvernul PSD a ELIBERAT 87 de pedofili si 762 de violatori prin Legea recursului compensatoriu

Raportul OFICIAL al autorităților pe anul 2018: 633 de victime omorate, niciun infractor prins

Victor Ponta: ”Barna are șanse să îl bată pe Iohannis. Cine i-a învățat, i-a învățat bine”

Florin Călinescu a anunțat pe Facebook că a intrat în politică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here