Coincidență sau nu, marele miting pentru susţinerea Vioricăi Dăncilă anunţat de PSD urmează să aibă loc în aceeaşi zi cu marşul Bucharest Pride al comunităţii gay din Capitală. Între timp, mitingul nu se mai organizează pentru susținerea proastei României, ci pentru susținerea lui Dragnea.

Afectaţi grav la capitolul imagine de gafele Vioricăi Dăncilă, de procesul lui Dragnea, de creşterea inflaţiei, informaţile despre Pilonul II etc., social-democraţii anunţă un mare miting pentru susţinerea lui Dragnea, mai nou. Atâta doar că zecile de mii de oameni pe care PSD susţine că-i va scoate în stradă s-ar putea vedea nevoiţi să scandeze slogane pro-Dragnea şi Dăncilă mai departe de Guvern, căci Piaţa Victoriei este punctul de plecare al Paradei Gay.

Citește și ”Încă un parlamentar PMP, dovedit colaborator al Securității, cumpărat de Dragnea

Marşul Bucharest Pride va avea loc anul acesta sâmbătă, 9 iunie, de la ora 17:30, pe Calea Victoriei în Bucureşti, începând din Piaţa Victoriei. Bucharest Pride (cunoscut până în 2013 ca GayFest) este festivalul anual dedicat drepturilor LGBTQI în România şi are loc în Bucureşti timp de aproape o săptămână. Prima ediţie a avut loc în 2004, iar astăzi se desfăşoară în lunile mai sau iunie ale fiecărui an, culminând cu Marşul diversităţii în ultima zi a festivalului. Marş care iată, în acest an are loc fix în ziua în care PSD vrea să scoată oameni în stradă pentru a o susţine pe V. Dăncilă. Culmea ironiei, şeful PSD Iaşi, Maricel Popa, declara luni că va participa la mitingul programat în iunie 2018. „Sigur că susţin şi că voi participa. Dar, în primul rând, este vorba despre un miting pentru susţinerea familiei tradiţionale. Mai multe nu pot să vă spun, pentru că sunt acum la o biserică”, relatează Hotnews.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.