Atac stupid al președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la adresa celor peste 6 milioane de votanți ai lui Klaus Iohannis. Într-un interviu la România TV, Tăriceanu a sugerat că aceștia nu sunt în stare să gândească, scrie aktual24.ro.

”Atâta îi duce mintea (pe votanții lui Iohannis – n.r.)”, a afirmat Tăriceanu, adăugând că acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că unii dintre votanții președintelui sunt oameni cu pregătire.

”Ei vor să vadă sânge pe pereți, spectacolul cătușelor. Atâta înțeleg ei din democrație”, a mai afirmat liderul ALDE.

Tăriceanu a mai spus că procurorul general al României, Augustin Lazăr, și șefa DNA, Laura Codruța Koveși, vor să mușamalizeze desecretizarea protocoalelor secrete.

”SRI a dus la declanșarea desecretizării acestor protocoale. Dacă am fi așteptat după taica Lazăr, după doamna Koveși, am fi așteptat pânî în 2040. Acum se tem. Văd aceste încercări de temporizare, de mușamalizare a lucrurilor. Voi adresa o solicitare CSM pentru a scoate la lumină declarațiile de confidențialitate pe care le-au dat judecătorilor să le semneze și prevedeau ca informațiile primite de la SRI să nu fie puse la dispoziția avocaților apărării. Astea sunt pe lângă protocoalele secrete. Astea trebuie să dispară, nu au de ce să existe”, a spus boul de Călin Popescu Tăriceanu.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. poponarule sa nu puna mina poporul roman pe tine,evreu-jidan spurcat ce esti…! acest popon roman si aceasta natie romaneasca ti-ab daruit totul,nu meriti tu ca sa-ti m-ai bati doc de natia si poporul roman…!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.