Activistul civic Valeriu Nicolae critică în termeni foarte duri componența Guvernului Ciucă. ”Trăim vremea limbecililor. Sau a guvernului Ciucă”.

Postarea integrală:

Vremea limbecililor

Problema noastră nu este că sistemul produce „imbecili” (oameni cu capacități mintale reduse comparativ cu nevoia de inteligență minimă pentru pozițiile de conducere în care sunt) cu o eficiență care ar merita o catedră de studii doctorale condusă de domnul Dîncu căci el are o mare experiență la Academia SRI care a produs doctori plagiatori îngrămădiți dar incredibil de bine plătiți. Problema noastră e că tot felul de „imbecili” ajung miniștri. Desigur nu este cazul ministrului de finanțe. Aici extrasele dintr-un articol operă al ministrului PSD din februarie 2017. Țara era condusă de PSD.

Am fost un copil cuminte, cu o minte de năzdrăvan. Aș putea spune genială, dar ar însemna să mă pup singur pe frunte. O să mă limitez la „sclipitoare”. Ca adult, sunt la fel de „briliant”. Între mine și Soare distanța e egală cu cea dintre el și mine.

Am prieteni, am și dușmani, și cei mai mulți mă văd ca pe o persoană controversată. Pentru că nu am „hățuri”. Nu mă ține nimeni în lesă. Iar dacă încearcă, poate-l mușc!

Sunt un arici! Nu suport prostia și ignoranța, iar pe măsură ce trece timpul. sunt tot mai puțin tolerant la incompetență. Nu mă interesează corupția.

Ce să vă mai zic? Am fost și prinț și cerșetor, am cântat și am iubit, am fost și sus, am fost și jos. Sunt o sinusoidă într-un univers controlat. S-ar putea să surprind universul într-o zi și să-i încurc regulile… dar asta nu vă privește pe voi…

Nu mai priviți hoții ca pe niște idoli. Sunt mai sclavi decât credeți. Asta e unul din blestemele acestei țări: a fost condusă de slugi. „

Pe scurt ministrul nostru Câciu spune că este genial, arici, lătrător/mușcător și implicit acum slugă, blestem, hoț și sinusoidă controlată.

Băietul, ca mai toți miniștrii cei măreți a lins la greu unde a trebuit. Promovat la greu de DCNews, RomâniaTV, Antena 3 și Metropola TV (Pandele/Firea).

Trăim vremea limbecililor. Sau a guvernului Ciucă.

Bravo Cîțu, bravo Iohannis.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here