Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a dezvaluit joi ca un membru al unei retele internationale de trafic de minori si prostitutie a fost ales consilier local din partea PSD in Geoagiu, scrie Aktual24.ro. Mai mult, acesta a fost votat de PSD sa faca parte din ‘Comisia pentru prevenirea si combaterea violentei in mediul scolar’.

„In urma cu mai bine de zece ani, impreuna cu echipa BCCO Alba Iulia, structura de elita pe care o conduceam la acea data, am organizat una dintre cele mai laborioase si spectaculoase actiuni, codificata ‘El Paso’, desfasurata la nivel international, pentru destructurarea unei grupari infractionale care avea ca preocupari traficul de minori, traficul de persoane, proxenetismul si prostitutia.

Din gruparea infractionala, care numara peste 80 de persoane care actionau in Romania, Germania, Spania, Italia si Franta, facea parte si Bogdan Petru Tiberiu, cercetat in stare de arest si condamnat la o pedeapsa de vreo 4 ani inchisoare pentru proxenetism. Definitiv.

La acea data am identificat si vreo 40 de victime ale gruparii, unele minore. Dupa 10 ani, Bogdan Petru Tiberiu a ajuns consilier local al orasului Geoagiu, fiind ales pe listele PSD. Dar nu asta este surpriza!

In sedinta de ieri a consiliului local, in ziua in care intregul mapamond a celebrat ‘Ziua internationala pentru eliminarea violentei impotriva femeilor’, acelasi PSD l-a propus si a votat pentru ca Bogdan Petru Tiberiu sa faca parte din ‘Comisia pentru prevenirea si combaterea violentei in mediul scolar’.

Daca nu el, atunci cine? Daca nu ieri, atunci cand?”, a scris Berbeceanu pe Facebook.

„Bogdan Petru Tiberiu, functionar la Primaria orasului Geoagiu, desemnat lider al comunitatii de rromi din Geoagiu, in cursul anului 2009, impreuna cu sotii Vance (patronii motelului El Passo) si cu mai multi inculpati a constituit un grup infractional nestructurat specializat in comiterea infractiunilor de proxenetism si trafic de persoane, care a actionat pe teritoriul tarii, in zona DN 7, in special in zona orasului Geoagiu si a mun. Orastie, o perioada mai indelungata de timp, in vederea obtinerii de resurse financiare ilicite, in cadrul gruparii inculpatul ocupandu-se cu transportul la strada a prostituatelor, cu paza acestora in parcare, intermediind relatii sexuale intre prostituate si clienti, etc.

In cursul anului 2009 si inceputul anului 2010, a savarsit acte de indemn la prostitutie, inlesnirea practicarii prostitutiei si tragerea de foloase de pe urma acestor activitati ilicite (…), a transportat prostituatele la strada, le-a supravegheat la strada”, se arata in rechizitoriul dosarului in care acesta a fost condamnat, in 2 martie 2011, de Tribunalul Hunedoara, la patru ani de inchisoare.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here